Otvorene su prijave za TECNIOspring PLUS program

NOVOSTI
27.7.2018. 8:41:33

Otvorene su prijave za TECNIOspring PLUS program
Drugog lipnja 2018. godine ACCIÓ (Katalonska agencija za poslovnu konkurentnost) otvorila 3. poziv za dostavu prijava za TECNIOspring PLUS program, a zatvara se 28. rujna 2018. godine te će dodijeliti 38 stipendija.

Program pruža financijsku potporu tvrtkama ili Tecnio organizacijama za zapošljavanje iskusnih istraživača diljem svijeta kako bi razvili primijenjene istraživačke projekte tijekom 2 godine.

Program nudi dvije vrste stipendija:

  • Dolazna: dvogodišnji ugovor u katalonskoj tvrtci ili TECNIO organizaciji
  • Odlazna + povratak: 1-godišnji boravak u istraživačkom centru, sveučilištu ili odjelu za istraživanje i razvoj tvrtke koja se nalazi izvan Španjolske i 1-godišnji boravak u tvrtki ili TECNIO organizaciji u Kataloniji.
 

Financijska potpora:

  • troškovi plaća (uz punu pokrivenost socijalnog osiguranja): Dolazni: 58.500 € godišnje. Odlazna + povratak: 46.200 € godišnje x korekcijski faktor za vrijeme boravka u inozemstvu
  • troškovi istraživanja: 17.280 €
  • troškovi mobilnosti: 1.920 €
  • intenzitet potpore je 100%
Sve informacije o programu i otvoreni poziv možete pronaći na www.tecniospring.eu. Ako trebate dodatne informacije, kontaktirajte tecniospring.accio@gencat.cat.
 
(l:een.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se