Na Dan pismenosti učlanjivanje u Gradsku knjižnicu Rijeka samo 25 kuna!

ČLANCI
5.9.2017. 8:35:59

Na Dan pismenosti učlanjivanje u Gradsku knjižnicu Rijeka samo 25 kuna!
Osim nastavka cjelodnevnog radnog vremena svih odjela i ogranaka ovaj tjedan, Gradska knjižnica Rijeka donosi još jednu lijepu vijest - u petak 8. rujna kao i ostatak svijeta i Gradska knjižnica Rijeka obilježava Međunarodni dan pismenosti. Ne bi li proslava bila što bolja, postojeća godišnja članarina od 50 kuna na taj će dan biti dodatno prepolovljena.

Gradsku knjižnicu Rijeka u petak, 8. rujna, svi građani, od male djece do umirovljenika, mogu se učlaniti za simboličnih 25 kuna!
Učlaniti se može u svim odjelima i ograncima Gradske knjižnice Rijeka, a to su Središnji odjel Palača Modello (M. Gupca 23), Središnji odjel Filodrammatica (Korzo 28), Dječji odjel Stribor (Trg 128. Brigade HV-a 6), Narodna čitaonica (Korzo 24), Ogranak Trsat (V. Bubnja 1), Ogranak Zamet (Trg riječkih olimpijaca 1), Ogranak Turnić (F. Čandeka 36E), Ogranak Drenova (Brca 8b),  Knjižnica Čavle (Čavle 206). Sve lokacije se može odmah početi i koristiti, i to sve s jednom iskaznicom.

Da se u Rijeci voli čitati pokazalo se je kroz prošlu godinu kada je Gradska knjižnica Rijeka ostvarila porast broja članova za čak 10% i došla do praga prelaska broja od 20.000 članova.
Učlanjivanjem se podržava i rast i razvoj Gradske knjižnice Rijeka, a on je u punom jeku - zaživio je posljednje otvoreni Ogranak Trsat i u njemu American Corner Rijeka, Filodrammatica je neizbježan dio ponude, Knjižnica je postala dio Rijeka City Card sustava, a svakodnevno se dinamično radi na nizu fronti (nabava knjiga, programi, digitalne usluge i komunikacija, Magazin...).

"Neka Rijeka bude najnačitaniji grad!", poručuju iz Gradske knjižnice Rijeka.
 
(I:mojarijeka.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se