MeetEENg: Franšizno poslovanje kao alat za internacionalizaciju

NOVOSTI
17.11.2017. 8:28:28

MeetEENg: Franšizno poslovanje kao alat za internacionalizaciju
Želite saznati koje su prednosti franšiznog poslovanja, kako uspostaviti franšizni sustav te kako izbjeći potencijalne klopke? Niste sigurni koji su uvjeti poslovanja, prednosti, nedostaci te rizici koje treba uzeti u obzir?

Na meetEENg-u će gđa Tarja Krehić, odvjetnica s dugogodišnjim stažom u odvjetništvu i iskustvom u statusnom i međunarodnom trgovačkom pravu analizirati franšizno poslovanje s poslovno-pravnog stajališta. Kroz pregled pravnog uređenja ugovora o franšiznom poslovanju u RH, s naglaskom na njegove najvažnije elemente, ugovorne klauzule i praktične primjere, polaznici će dobiti važne informacije na koje treba posebno obratiti pozornost prilikom donošenja odluke o primjeni franšize kao modela poslovanja.

Neven Tamarut, direktor za razvoj poslovanja u Step-u Ri, sudionicima će prezentirati odabrane primjere franšiznog poslovanja iz industrije.

Događaj je namijenjen svima koji žele internacionalizirati svoje poslovanje.
Predavanje će biti na hrvatskom jeziku.

Sadržaj

10,00 – 12,00 Tarja Krehić
Franšizno poslovanje s poslovno-pravnog aspekta

12,00 – 12,15 Pauza

12,15 – 13,00 Neven Tamarut
Prezentacija primjera dobre prakse

13,00 – 13,15 Q&A

13,15 – 14,00 meetEENg cafe
Networking

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu Enterprise Europe Network (www.een.hr) organizira niz meetEENg-a čiji je osnovni cilj potaknuti internacionalizaciju poslovanja subjekata malog gospodarstva razmjenom najboljih praksi i iskustva onih koji su prešli taj put i posluju na inozemnim tržištima s onima koji imaju ambiciju i mogućnosti za izlazak na strana tržišta.

Datum i vrijeme održavanja: 30.11.2017. u 10h
Mjesto održavanja: Step Ri znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu
Trajanje: od 10 do 14h
Rok za prijavu: 29.11.2017. do 12h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta EEN)
 
 
(I:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se