Konferencija HGK: Zajedno za otporniju budućnost

SEMINARI I EDUKACIJE
23.9.2022. 9:11:38

Konferencija HGK: Zajedno za otporniju budućnost
Za manje od tjedan dana Lauba će postati središnje mjesto održivosti u Hrvatskoj! Do naše 3. međunarodne konferencije „Podržimo održivo" dijeli nas još nekoliko dana, stoga osigurajte svoju kotizaciju na vrijeme.

Vrhunski predavači i zanimljivi paneli samo su dio bogatog programa. 

Više informacija o programu, predavačima i prijavama možete pronaći na poveznici
 

Gospodarski forum Hrvatska-Sjeverna Makedonija

Organiziramo Gospodarski forum Hrvatska-Sjeverna Makedonija 26. rujna u središnjici HGK, na adresi Rooseveltov trg 2, u Zagrebu.  Na gospodarskom forumu održat će se i B2B razgovori između hrvatskih i makedonskih tvrtki te će biti predstavljene mogućnosti poslovne suradnje između dviju zemalja. Najavljen je dolazak 20 makedonskih tvrtki iz područja farmacije, građevine, trgovine, energetike i automobilske industrije.

Rok za prijavu i dogovaranje B2B sastanaka je do 22. rujna.

Više informacija na poveznici
 

Webinar "Kako poslovati u Austriji?"

Webinar „Kako poslovati u Austriji – upućivanje i ustupanje radnika u okviru pružanja usluga", održat će se u četvrtak, 29. rujna u 10 sati na platformi MS Teams, a namijenjen je gospodarstvenicima zainteresiranima za internacionalizaciju poslovanja i prekogranično pružanje usluga u Austriji, kao i za korake osnivanja podružnice na austrijskom tržištu.

Prijave se zaprimaju do 26. rujna, a detaljne informacije i prijavni obrazac dostupni su preko poveznice
 

Anketa: Odaberi izvozno tržište - pokreni međunarodno poslovanje s HGK

Želite li pronaći partnera na inozemnom tržištu, proširiti izvozne aktivnosti ili započeti nove?

Popunite anketu, predložite tržišta na koja želite proširiti poslovanje – povezat ćemo Vas s potencijalnim partnerima, upoznati s poslovnim mogućnostima, organizirati posjete i B2B sastanke.

Pozivamo sve članice da popunjavanjem anketnog obrasca iskažu interes za aktivnostima iz međunarodnog poslovanja uz prijedloge i potrebe za uslugama HGK u području internacionalizacije koje će olakšati iskorak na inozemna tržišta i povećati konkurentnost.

Anketa je dostupna na poveznici
 
RIJEKA

Infodan HBOR-a

Individualno savjetovanje o programima i uvjetima kreditiranja Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) – Infodan HBOR-a za članice Hrvatske gospodarske komore s područja Primorsko-goranske županije održat će se u četvrtak, 29. rujna, od 10 sati, u Županijskoj komori Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23. S poduzetnicima će razgovarati Vesna Bartolović Stančić, voditeljica HBOR-ova Područnog ureda za Primorje i Gorski kotar.

Više informacija na poveznici
 

SPLIT

Okrugli stol 'Kontrola kvalitete maslinovog ulja na hrvatskom tržištu'

HGK – Županijska komora Split organizira okrugli stol na temu 'Kontrola kvalitete maslinovog ulja na hrvatskom tržištu', koji će se održati u četvrtak, 22. rujna u 11 sati u Županijskoj komori Split. Cilj okruglog stola je okupiti ključne dionike uključene u lanac proizvodnje, prodaje i nadzora kvalitete maslinovog ulja, kako bi se stekao uvid u proces kontrole kvalitete maslinovih ulja u trgovinama u Hrvatskoj i kvalitetno informirali potrošači. Na okruglom stolu će sudjelovati predstavnici nadležnih institucija, ovlaštenih laboratorija, certifikacijskih tvrtki, renomirani stručnjaci za maslinova ulja, kao i sami proizvođači i prodavači maslinovog ulja.

Više informacija na poveznici
 
PULA

Konferencija Zeleni okvir za plavi Jadran

Pozivamo vas na konferenciju "Zeleni okvir za plavi Jadran" koja će se održati u utorak, 27. rujna, u 10 sati, u Velikoj dvorani Doma kulture u Rovinju, na adresi Trg Maršala Tita 12. Cilj konferencije je ukazati na usku povezanost turizma i poduzetničkih projekata vezanih uz more i vodu te zaštitu mora i okoliša kao i njihovu obvezu održivosti. Kroz panel rasprave nastojat će se razumjeti i bolje definirati ekološke utjecaje obalnog i morskog turizma na Mediteranu odnosno na Jadranskom moru s ciljem osnaživanja znanja s terena i razvoja zajedničkih preporuka za kreatore politike, dionike u turizmu i druge relevantne dionike. 

Više informacija na poveznici
 
(I: Hrvatska Gospodarska Komora) 

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više