Hit komedija RI Teatra u Lovranu

NAKON POSLA
3.1.2018. 10:57:28

Hit komedija RI Teatra u Lovranu
Hit komedija RI Teatra "Noćna patrola 0" i to u 3D varijanti održava se ove subote u lovranskom kinu Sloboda s početkom u 20 sati.

Nakon više nego uspješnih komedija "Noćna patrola 1" i nastavka "Noćna patrola 2", RI Teatar odlučio se zaokružiti trilogiju s najnovijom predstavom "Noćna patrola 0".
U naslovu je jasno da se radi o samom početku, odnosno u ovom nastavku razotkriti če se kako su se Ludvig i Sebastijan uopće upoznali, kako su odlučili postati policajci, koje je Ludvigovo prezime, kako je Džabalezi krenuo ”kriminalnim vodama" itd….
 
Od starih, već poznatih likova poput šefa policije, upoznat ćemo i jedan novi lik, višu policijsku narednicu Gretu, Mađaricu, čiji smo glas samo čuli u prvom nastavku. No, kako sve to ne bi izgledalo jednostavno, u sve se upliće jedan vrtni patuljak kojeg ”oslobađa" Džabalezi iz vrta šefove punice, i to ne bilo kakvog patuljka, već vrlo vrijednog. Na neki način, Džabalezi potpuno slučajno postaje preteča hrvatskog ogranka GGLF (Garden Gnome Liberation Front), organizacije koja se bavi oslobađanjem vrtnih patuljaka, a nastala je u Francuskoj i u svijetu već ima jako puno ogranaka, stoji u najavi predstave.

"Ulaz je slobodan za sve, stoga – vidimo se u što većem broju" - poručili su organizatori iz odbora za kulturu općine Lovran.
 
(I: poduckun.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se