Edukacije za privatne iznajmljivače: Osnove informatike i upravljanje zadovoljstvom gosta

NOVOSTI
7.11.2017. 8:39:40

Edukacije za privatne iznajmljivače: Osnove informatike i upravljanje zadovoljstvom gosta
Turistička zajednica grada Opatije nastavlja u suradnji s Udrugom obiteljskog smještaja grada Opatije te Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu s programima edukacije namijenjenima privatnim iznajmljivačima na svom području. Kako su istaknuli iz TZ Opatija, cilj edukacija je podizanje konkurentnosti privatnih iznajmljivača, što će u konačnici doprinijeti većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

Programi edukacije će se odvijati tijekom studenog u Villi Antonio, a predviđena su dva programa. U sklopu programa Upravljanje zadovoljstvom gosta u turizmu i ugostiteljstvu, koje će držati prof. dr. sc. Vlado Galičić previđeno trajanje je 5 školskih sati, a predavanja će se održavati 8. i 22. studenog od 17 do 19 sati.

Drugi program, Osnove informatike za iznajmljivače, vodit će prof. dr.sc. Mislav Šimunić i dr.sc. Tomislav Car, a predavanja u trajanju od 15 školskih sati održavat će se 13., 15., 20. i 27 studenog od 16 do 19 sati.

Turistička zajednica grada Opatije je pokrovitelj edukacija, čime je osigurano da edukacija bude besplatna za sve privatne iznajmljivače s područja Grada Opatija.

(I:podučkun.net)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se