Besplatne radionice za nezaposlene žene

BIZZDOGAĐANJA
7.11.2017. 9:27:00

Besplatne radionice za nezaposlene žene
CESI započinje s provedbom ciklusa pet radionica u okviru projekta Žene biraju novu šansu!. Radionice su namijenjene dugotrajno nezaposlenim ženama koje žele steći dodatno samopouzdanje i bolje komunikacijske vještine kako bi se lakše snašle u procesu traženja posla. Radionice su besplatne

Prvi termin radionice je 10.11.2017. s početkom u 10 sati. Očekivano trajanje radionice je 4 sata. Radionica će se održati u prostoru organizacije CESI, Nova cesta 4 u Zagrebu. 

Ako ste zainteresirani popunite prijavnicu i pošaljete voditeljici Anamariji na e-mail: anamarija.tkalcec@cesi.hr  Za sva dodatna pitanja nazovite broj telefona 01/ 24 22 800.  

O radionicama:
  • Cilj je osnažiti žene suočene s višestrukim teškoćama u svijetu rada, koje su zainteresirane za stjecanje dodatnih komunikacijskih vještina i rada na svojim vještinama.
  • Radionice pružaju sigurnu i poticajnu okolinu gdje je moguće dijeliti svoje probleme, pitanja koja vas muče, prilike i izazove te razvijati samospoznaju i samopouzdanje.
  • Sudjelovanje donosi i povezivanje s drugim ženama koje se suočavaju sa sličnim problemima.

Radionice se provode u okviru programa Socijalna pravda i jednake mogućnosti kojim  želimo pomoći dugotrajno nezaposlenim ženama i ženama koje su izložene diskriminaciji u svijetu rada na području Grada Zagreba, uz dugogodišnju podršku HZZ-područne službe Zagreb. Direktne aktivnosti programa uključuju edukaciju i podršku za socijalno ugrožene žene na tržištu rada kroz nekoliko ključnih elemenata:
  • radionice za jačanje samopouzdanja
  • radionice za pokretanje vlastitog posla vezane uz razvoj "mekih" i "tvrdih" vještina
  • coaching i mentorstvo
  • pravno savjetovanje i informiranje
  • povezivanje i umrežavanje
Projekt je financijski podržan od Grada Zagreba - GRADSKI URED ZA SOCIJALNU ZAŠTITU I OSOBE S INVALIDITETOM 
 
(I:cesi.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se