Baška: Likovni Ex Tempore

NAKON POSLA
12.10.2017. 9:04:23

Baška: Likovni Ex Tempore
Od 12. do 14. listopada, u Baški će se, u organizaciji društva Sinjali, održavati likovni Ex tempore.

Desetak umjetnika provest će dva dana istražujući i otkrivajući različite poglede na Bašku, uranjajući se u bogatu kulturu i baštinu, prirodne ljepote i sve vizure koje svake godine privlače mnogobrojne turiste na dolazak, a potom će, svaki na svoj jedinstven način, pretočiti ono što dožive na platno.

Ovi radovi, inspirirani Baškom, izložit će se u bašćanskoj galeriji "Zvonimir" u subotu, 14. listopada, u 18.00 sati, a tijekom izložbe odabrat će se i nagraditi slika prema izboru tročlane komisije koju čine: Zvonimira Obad, akad. kip.; Ivana Kovačić, direktorica TZO Baška; Sanja Dorčić Pega, društvo Sinjali

Izložba je dobrotvorna i donatorska, a sav prihod bit će doniran u svrhu obnove zvonika crkve sv. Ivana Krstitelja na starom kaštelu Baška.

U izložbi sudjeluju: Jasna Abramić, Snježana Božić, Ingeborg Crnogaj, Valerija Jelčić, Nevenka Klarić, Jože Kotar, Blandina Marković, Jožica Pavlin, Branka Pirc, Nikolina Velnić.
 
(I:otok-krk.org)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se