5. konferencija o izvozu: "Pametni znaju čemu služi izvoz"

SEMINARI I EDUKACIJE
27.6.2018. 9:38:47

5. konferencija o izvozu:  Pametni znaju čemu služi izvoz
Konferencija o izvozu održava se pod geslom ‘Pametni znaju čemu služi izvoz’ da bi se dodatno upozorilo na to da je upravo rast izvoza u protekle tri godine bio najvažniji čimbenik s pomoću kojega je ostvaren rast BDP-a. Program Konferencije koncipiran je tako da nositelje političkih i ekonomskih odluka upozori na ‘uska grla’ koja usporavaju izvoz te da ujedno izvoznicima bude korisna u smislu ukazivanja na mogućnosti snažnijeg prodora na strana tržišta. Stoga je napravljen programski koncept u kojemu će se ravnopravno smjenjivati izvoznici sa svojim konkretnim problemima, rješenjima i uspješnim vlastitim primjerima.
 
5. konferencija o izvozu će se održati 03. srpnja u Hotelu Panorama u Zagrebu.
 
Program cijele konferencije možete pogledati OVDJE.

Cilj konferencije:

Uputiti na dobre primjere, ali i izazove s kojima se izvoznici svakodnevno susreću. Povezati poduzeća izvoznike s poduzećima izvoznicima-početnicima, potaknuti suradnju na stranim tržištima. Sve to u funkciji poticanja razvoja poduzetništva, proizvodnje, inovativnih modela poslovanja i edukacije temeljem međusobne suradnje i razmjene iskustava.

Kome je namjenjena

Osim članova Kluba na konferenciji će sudjelovati drugi izvoznici te predstavnici Vlade, ministarstava i financijskih ustanova, parlamentarnih stranaka i zastupnici u Europarlamentu. Konferencija je namijenjena tvrtkama svih profila koje žele poboljšati svoje izvozne rezultate.

Liderov klub izvoznika

AD Plastik, Alarm automatika, Badel 1862, Dalekovod, DHL, DIV Tvornica vijaka, Đuro Đaković Holding, Ericsson Nikola Tesla, Hrvatska banka za obnovu i razvoj, Hrvatska kontrola zračne plovidbe, Hrvatska poštanska banka, Hrvatsko kreditno osiguranje, INA, JGL, Keramika Modus, Kotka, Kraš, Podravka, Radin, SAAB, Šestan-Busch, Spar Hrvatska, Spider Grupa, Tehnix, Vetropack Straža, Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta.

Kotizacija:

Cijena kotizacije iznosi 600 kn + PDV

U cijenu je uključeno:
  • sudjelovanje na predavanjima
  • konferencijski materijali
  • aktualno izdanje tjednika Lider
  • ručak i kava u pauzi

Posebna pogodnost:
  • 10% pretplatnicima tjednika Lider
  • 10% za 3 – 6 sudionika iz iste tvrtke
  • 20% za 7 i više sudionika iz iste tvrtke
 
(l:lider.events)Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više