TRAŽIŠ? NAĐI.

OPTIKA M

Sunčane naočale, kontaktne leće, Rijeka, pregled vida, dioptrijske naočale
Naziv poslovnog subjekta:    OPTIKA M
OIB:  42128636629
  Sokol Kula ulica 4c, Rijeka 51000

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Mirko Merlak
http://www.optika-m.com/
www.ekvarner.info/optika-m
Pridruži se
O NAMA

Sunčane i dioptrijske naočale, besplatna kontrola vida u optici M u Rijeci


Optika M u strogom centru Rijeke nudi sve proizvode za korekciju vida i zaštitu Vaših očiju - dioptrijske naočale, sunčane naočale, kontaktne leće, sportske naočale, naočale za zaštitu na radu, naočale za rad na računalu, proizvode za održavanje i čišćenje naočala kao i ukrasne trakice ili sportske trake za bolju fiskaciju Vaših naočala..

Naočale
su jedna od najbitnijh stvari koje mogu utjecati na naš izgled. Posjetite nas i uvjerite se u našu stručnost te iznimno bogatu ponudu. 
 
Izborom oblika, boje i materijala sami utječete na svoju osobnost, a naše osoblje sa dugogodišnjim iskustvom, će Vam rado pružiti pomoć i savjet prilikom odabira. Iz naše ponude izdvajamo moderne okvire za naočale francuske marke Izipizi
 
Besplatna liječnička kontrola vida za sve naše kupce, te naša stručna pomoć, omogućava da izaberete najoptimalnije rješenje za Vaše oči.

 
Posjetite našu internet stranicu i saznajte sve detalje.
 
DJELATNOSTI


Optika M 
Muške i ženske naočale
Sunčane naočale
Kontaktne leće
Dioptrijske naočale
Naočale za zaštitu na radu
Besplatna kontrola vida
Naočale za rad na računalu
Izipizi dioptrijski okviri
Rijeka
PROIZVODI I USLUGE

Muške i ženske naočale
Sunčane naočale
Kontaktne leće
Pregled vida
Dioptrijske naočale
Sportske naočale
Naočale za zaštitu na radu
Proizvodi za održavanje i čišćenje naočala
Trake za bolju fiksaciju naočala
Naočale za rad na računalu
Besplatna kontrola vida
 

 
DIOPTRIJSKE NAOČALE - Bilo da želite izraziti dinamičnost ili smirenost, strogoću ili bliskost, ekstravaganciju ili decentnost, možete uz našu pomoć izabrati model iz naše bogate ponude koji najviše odgovara Vašim zahtjevima kao i Vašoj platežnoj moći. Naočale su jedna od najbitnijih stvari koje mogu utjecati na naš izgled.
 
DIOPTRIJSKE LEĆE ZA VAŠE NAOČALE - Optika je opremljena najsuvremenijom tehnologijom za izradbu svih vrsta dioptrijskih i zaštitnih naočala te nudi visoko sofisticirana rješenja za svakog korisnika posebno: za djecu, za odrasle, za one iznad 40 godina (potencijalne presbyope), za rad ispred računala, za zaštitu od sunca, za zaštitu na radu.
 
KONTAKTNE LEĆE - Iz ponude kontaktnih leća možete odabrati: dnevne, mjesečne, tromjesečne leće; torične i progresivne, leće s UV zaštitom, leće u boji te sve tekućine za održavanje leća.
 
SUNČANE NAOČALE - Briga o Vašem vidu je primarna u Optici M ali i zaštiti od štetnih sunčevih zračenja se pristupa pozorno i stručno od savjeta o izboru zaštitnih leća do odabira sunčanih naočala. Uvjerite se u široku ponudu vodećih svjetskih robnih marki i priznatih dizajnerskih kuća.


REFERENCE

U našoj ponudi naći ćete mnoge poznate svjetske brendove sunčanih i dioptrijskih naočala.

MaxMara
Prada
Police
Vogue
Valentino
Ultra Limited
La Matta
Chaos
Gigi Barcelona
Ray Ban
Versace
Gucci
 
 i mnoge druge poznate marke čije se ime veže uz kvalitetu i dugotrajnost.
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info
"OPTIKA M" se nalazi u ovim kategorijama
optika Rijeka, Sunčane naočale, kontaktne leće, Rijeka, pregled vida, dioptrijske naočale, optika, sportske naočale, naočale za zaštitu na ardu, krpice za održavanje, trakice za fiksaciju,kontrola vida, sportske naočale, ženske, muške, dječje naočale, prodaja naočala, web trgovina optika, web prodaja optika, naočale za rad na računalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se