Pošalji upit
Slanje…

IZRADA NATKABINA, SPOJLERA i HARD TOPA ZA BRODICE

Izrađujemo natkabine i spojlere za brodove; dalmatinka, istranka, primorka, maestral, galeb, sirius i ostale po narudžbi.

Opis proizvoda

Natkabine vrlo su tražena nadogradnja za brodice u regiji, one omogućuju veću iskoristivost prostora u brodu. Izrađujemo kvalitetne natkabine od plastike za modele brodica Primorka, Istranka, Dalmatinka, Maestral i ostalih plastičnih brodica.
 
lakiranje brodica
 

Imamo višegodišnje iskustvo i mnoštvo uspješno završenih projekata u izradi natkabina, spojlera, krmenih platformi od skica do realizacija. Naša usluga uključuje cijeli proces planiranja, izrade, obrade, montaže, poliranja i brušenja, bojanja i premazivanja broda zaštitnim sredstvima.
 
Izrađujemo i spojlere koji povećavaju stabilnost brodice, a krmene platforme posebno su značajne za ribare, ronioce i prijevoz ljudi na brodu
 
Tražite li pouzdan tim koji će vašu brodicu učiniti funkcionalnijom, slobodno nas nazovite!
 
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se