RUŽIĆ

Hidraulika, hidraulične pumpe, silo kompresor, sigurnosna oprema, Rijeka, Matulji
Naziv poslovnog subjekta:    RUŽIĆ
  Ružići 8, Matulji 51213
Općina  Jurdani
Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Ervin Ružić
www.ruzic.hr
www.ekvarner.info/hidraulika-ruzic
O NAMA

Dobrodošli !

Poduzeće Ružić sa sjedištem u Matuljima svojim kupcima nudi sve iz programa hidraulike, kompresora, hidrauličnih pumpi te signalno sigurnosnu opremu.


U programu hidraulike nudimo široki asortiman proizvoda renomirane tvrtke Bezares. Hidraulični sistemi, kopče (PTO) za ZF i sve ostale mjenjače, zupčaste, klipne, varijabilne pumpe (u partnerstvu sa PARKER tvrtkom), hidromotori, multiplikatori, silo kompresori, rezervoari, vitla, mini agregati i ostale komponente hidrauličnih sistema, samo su dio naše ponude.
 
 

Sa vlastitim voznim parkom i kooperantima vršimo usluge prijevoza prehrambenih tekućina u cisternama na području cijele Europe. Specijalizirani smo za prijevoze čokolade, kakao mase, glukoze, ulja, mlijeka,sokova itd.Cisterne su posebno izolirane i opremljene posebnim, grijačima, pumpama, kompresorima, sistemom za samopranje, sterilnim filterima, cijevima za istovar, svim vrstama spojeva itd.
 


Za više informacija kontaktirajte nas!
 
 
 
 
 
 
 
DJELATNOSTI

  • Hidraulika
  • Hidraulične pumpe
  • Kompresori
  • Silo kompresor
  • Signalno sigurnosna oprema

  • Rijeka, Matulji

 
PROIZVODI I USLUGE

HIDRAULIKA, KOMPRESORI, HIDRAULIČNE PUMPE, SIGURNOSNA OPREMA

Hidraulika - sistemi, pumpe, hidromotori, vitla, mini agregati


Bezares hidraulika

U programu hidraulike nudimo široki asortiman proizvoda renomirane tvrtke Bezares. Hidraulični sistemi, kopče (PTO) za ZF i sve ostale mjenjače, zupčaste, klipne, varijabilne pumpe (u partnerstvu sa PARKER tvrtkom), hidromotori, multiplikatori, rezervoari, vitla, mini agregati i ostale komponente hidrauličnih sistema, samo su dio naše ponude.
 
 

 

Kompresori i pumpe, silo kompresori


Silo kompresori - utovar i istovar rasutog tereta

Kompresori se koriste na kamionima za utovar i istovar rasutih tereta, npr. cementa, brašna... Posebno su pogodni za utovar rasutog žita u silose.

Blackmer-Mouvex - pretovar tekućina i rasutog tereta

Blackmer-Mouvex, član PSG(Pump Solution Group) je osnovan daleke 1906.g. I od tada je vodeći svjetski proizvođač pumpi i kompresora za pretovar tekućina i rasutih tereta u segmentu transporta. Glavna prednost u odnosu na konkurenciju su poseban design i visokokvalitetni materijali koji omogucuju uštedu na težini i volumenu samih pumpi i kompresora što povećava isplativost investicije u Mouvex-Blackmer proizvode.
Sve aplikacije mogu biti pogonjene kardanskim vratilom, hidraulicnim, elektro i diesel motorima.
 
 

ADR oprema i signalizacija


Reflex-group - signalno-sigurnosna oprema

REFLEX grupa je vodeći svjetski proizvođač signalno-sigurnosne opreme u segmentu transporta. REFLEX proizvodi su vrlo trajni i postojani na vremenske utjecaje i mehanička oštećenja. ADR oprema, označavajuće table i nosači tabli, reflektirajuće trake 3M tehnologije, samo su neki od vrhunskih tehnološko-inovativnih proizvoda REFLEX-a. Dio REFLEX grupe je i ALLEN AGL čiji su ABS, EBS, strujni 7 polni i 15 polni kabeli, konektori, cijevi za zrak itd. u prvoj ugradnji većine teretnih vozila.
 

Cisterne za prijevoz tekućih proizvoda


G.Magyar nadogradnje, kontejneri, prikolice, vagonske cisterne

Dugi niz godina je ime G.MAGYAR poznato širom svijeta kao isporučitelj najkvalitetnijih cisterni za prijevoz svih vrsta tekućih proizvoda. Svi tipovi nadogradnji, kontejnera, prikolica i poluprikolica, vojnih izvedbi, vagonskih cisterni i ostale opreme proizvodi se isključivo u Francuskoj.

 
 
 

Transport cisternama na području cijele Europe


Usluge transporta čokolade, kakaa, glukoze, ulja, mlijeka, sokova

Sa vlastitim voznim parkom i kooperantima vršimo usluge prijevoza prehrambenih tekućina u cisternama na području cijele Europe. Specijalizirani smo za prijevoze čokolade, kakao mase, glukoze, ulja, mlijeka,sokova itd. Cisterne su posebno izolirane i opremljene posebnim, grijačima, pumpama, kompresorima, sistemom za samopranje, sterilnim filterima, cijevima za istovar, svim vrstama spojeva itd.
 

 
 
 

 
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se