RUPAPORT

Dry dock, suha marina, nautica, smještaj za plovila, Rijeka, Croatia
O NAMA

Rupaport Nautica

Rupaport suha marina nudi uslugu smještaja plovila. Nalazi se u mjestu Rupa, u blizini Rijeke. U našoj suhoj marini možemo smjestiti brodove različitih dužina, pa i one duže od 12 metara, jedrilice i katamarane.
 
Ograđeni prostor od 40.000 m2 i 24-satni video nadzor garancija su da će vaše plovilo kod nas biti zaštićeno i sigurno. Za vrijeme boravka u našoj marini sva su plovila osigurana kod osiguravajuće kuće.
 
Servis i održavanje plovila Rijeka

Osim smještaja plovila možemo Vam ponuditi transport, servis i održavanje plovila kako biste se tijekom svake plovidbe osjećali sigurno.
 
Za čistoću i dugovječnost vašeg plovila nudimo usluge pranja, čišćenja i poliranja kojima ćemo ga zaštititi od preuranjenog propadanja. Želja nam je svojim klijentima ponuditi vrhunsku kvalitetu stoga zapošljavamo stručno osoblje i koristimo najmoderniju tehnologiju, dizalice, transportne liftove i kamione.
Trebate li savjet ili preporuku, naš stručni tim rado će vam pomoći.
 
 

Rupaport suha marina Rijeka

DJELATNOSTI

Za vaše plovilo nudimo sljedeće usluge:

  • Suhi vez
  • Transport
  • Pranje i čišćenje
  • Poliranje
  • Premazi
  • Servis
  • Održavanje
  • Nautika / nautica
PROIZVODI I USLUGE

Suhi vez/dry dock Rijeka

Produžite vijek trajanja plovilu i ugovorite vez u našoj suhoj marini. Uz nas možete biti sigurni da će vaš brod biti spreman za plovidbu u najkraćem mogućem roku. Lako ćete nas pronaći, nalazimo se u neposrednoj blizini autoceste A7.
 

Servis plovila

Neovisno o marki vašeg motora, veličini i starosti vašeg broda dovedete li ga kod nas na servis pobrinut ćemo se da na njemu sve savršeno funkcionira.

Pranje, čišćenje i poliranje plovila

Obavljamo pranje i čišćenje svih dijelova broda kako bismo ga zaštitili od korozije, vlage i oksidacije te ostalih čimbenika koji bi mu mogli skratiti vijek trajanja. Poliranje vršimo najkvalitetnijim pastama i voskom. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info
"RUPAPORT" se nalazi u ovim kategorijama
Dry dock, suha marina, suhi vez, smještaj za plovila, Rijeka, Croatia, transport, pranje i čišćenje, servis, održavanje plovila, premazi za plovila, nautica

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se