TRAŽIŠ? NAĐI.

TTM STROJNA OBRADA

Motora, čišćenje DPF filtera, tokarenje diskova
Naziv poslovnog subjekta:    TTM STROJNA OBRADA
  Gornji Jugi 44/2, Viškovo 51216
Općina  Viškovo
Županija  Primorsko Goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Lorida Pavlović
https://www.ekvarner.info/ttm-strojna-obrada/
https://www.ttm-strojna-obrada.hr/
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: PON - PET: 08:00 - 17:00
O NAMA

Strojnu obradu motora, čišćenje DPF filtera i tokarenje diskova nudi vam TTM Strojna Obrada


TTM Strojna Obrada je tvrtka sa sjedištem u općini Viškovo. Naše usluge su strojna obrada motora, čišćenje DPF filtera, tokarenje diskova i brojne druge. Tvrtka smo s dvadesetogodišnjim iskustvom na području strojne obrade te smo iznimno obrazovani, stručni u poslovanju te ulijevamo odgovornost i povjerenje.


Naši stručni tim pobrinuti će se da saniramo vaš problem adekvatno i pravovremeno. Brzi smo, efikasni i kvalitetno obavljamo posao. 
Kontaktirajte nasza usluge strojne obrade!

Ako trebate prave majstore za servisiranje klipnjača, turbina ili bloka motora, na pravom ste mjestu! Za vas radimo temeljan servis ili reparacije za sve dijelove motora. Također, ako želite kupiti nove dijelove, bez brige, u ponudi imamo nove glave motora, turbine, ležajeve i dizne. Obrade motora vršimo za osobna, teretna, traktorska i brodska vozila.
 
U cijenu kupljenog proizvoda je uključena potpuna montaža i priprema. Stalno se opremamo novim proizvodima, obratite nam se ako imate bilo kakvih pitanja za određeni proizvod ili dijelove koji nisu navedeni.
 
Pogledajte cijene turbina i ostalih proizvoda u našoj ponudi.

DJELATNOSTI

PROIZVODI I USLUGE

Strojna obrada motora


Naša specijalnost je temeljna strojna obrada motora. Bavimo se kompletnim servisiranjem dijelova motora kao što su turbina, klipnjača ili blok motora. Servis i temeljnu obradu vršimo na visokokvalitetnim strojevima s maksimalnom sigurnošću. Vaši dijelovi motora u dobrim su rukama!


Čišćenje DPF filtera


DPF filter ili diesel particulate filter služi za smanjivanje emitiranje štetnih plinova, zadržavajući ih u sebi. Naravno, potrebno mu je povremeno čišćenje. Nudimo vam usluge čišćenja DPF filtera ultrazvučnim pranjem, kako bismo temeljno odradili njegovo dubinsko čišćenje. Kontaktirajte nas za čišćenje DPF filtera!

Tokarenje diskova


U TTM Strojnoj Obradi vršimo tokarenje diskova. Naime, nakon kupovine novih diskova i montiranja, potrebno je adekvatno tokarenje kako bismo diskovima omogućili čim duži vijek tjeranja! Obratite nam se za kvalitetno tokarenje diskova! POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

   
 

 

"TTM STROJNA OBRADA" se nalazi u ovim kategorijama
Strojna obrada motora, klipnjača, turbina, bloka motora, čišćenje DPF filtera, tokarenje diskova

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se