Žene bez PARdona 2018. “The engine of family business”

NOVOSTI
23.10.2018. 8:42:26

Žene bez PARdona 2018. “The engine of family business”
Žene bez PARdona zamišljene su kao jednodnevni događaj koji će pozitivnim primjerima promovirati poduzetništvo žena i motivirati mlade osobe na participaciju, a održat će se 16. studenog (od 17 do 20 h) - Visoka poslovna škola PAR (Trg Riječke rezolucije 4)
 
Visoka poslovna škola PAR od 2014. godine organizira Žene bez PARdona, događaj nastao kao odgovor na globalnu inicijativu međunarodnog umrežavanja poduzetnica koji poziva na pozitivne promjene i participaciju.

Radi se o obilježavanju globalnog Dana poduzetništva žena čiji se utjecaj iz SAD-a tijekom godina proširio na sve kontinente. No, od svog začetka 2014. godine, pronašao je podršku u Rijeci gdje je organizaciju događaja povodom WED globalnog dana (Women’s Entrepreneurship Day) preuzela Visoka poslovna škola PAR na čelu s Gordanom Nikolić, hrvatskom WED ambasadoricom.

Hrvatska udruga poslovnih žena Krug tradicionalno podržava Žene bez PARdona, a od ove godine događaj se održava u suradnji s Udrugom poslovnih žena iz Kanade.
 
Svoj dolazak potvrdite ovdje.

Cijeli program događaja možete pogledati ovdje.
 
(l:par.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se