Honda servis Rijeka: Honda Hugal za sve popravke vašeg automobila

PODUZETNIČKE PRIČE
19.7.2018. 10:53:38

Honda servis Rijeka: Honda Hugal za sve popravke vašeg automobila
Honda Hugal iz Rijeke je ovlašteni serviser Honda vozila. Smješten na Viškovu, pravi je izbor za svakoga vlasnika Honda vozila koji želi biti siguran da je svog ljubimca prepustio u sigurne ruke. Unatoč tome što je auto servisa u Rijeci mnogo, donosimo nekoliko razloga zbog kojih biste svoje Honda vozilo trebali dovesti upravo u Honda Hugal auto servis

Razgovarali smo s direktoricom Honde Hugala, gospođom Zvjezdanom Huljev – Majnarić koja nam je istaknula prednosti servisiranja vozila u Honda Hugalu.

Honda servis najbolje je rješenje za vašu Hondu

"Prednost ovlaštenog servisa svakako leži u visokim standardima koje moraju zadovoljiti." - ističe gospođa Zvjezdana. S tim s u skladu Honda Hugal ima stručan kadar educiran upravo za rad na Hondinim vozilima koji zna koji se kvarovi najčešće javljaju upravo na Hondinim vozilima. Njihovi profesionalni mehaničari uvijek daju sve od sebe da vaše vozilo što prije vrate u vozno stanje kako za servis ili popravak vašeg ljubimca na četiri kotača ne biste morali odvojiti previše vremena.
 

Kompjuterska auto dijagnostika - Rijeka

Honda Hugal posjeduje specijalne alate za popravak Hondinih vozila propisane od strane proizvođača. Rad s neodgovarajućim alatom može oštetiti vozilo zbog čega je uvijek sigurnije odabrati ovlaštenog servisera. Pod specijalne alate podrazumijevamo i posebne programe za kompjutersku dijagnostiku, važne za popravak i održavanje softvera koji kontrolira rad motora u novijim autima. Na taj način ovlašteni servis provjerava sve dijelove povezane s kvarom vozila, što je dugoročno za vlasnika automobila mnogo isplatljivije. 

Honda originalni i zamjenski rezervni dijelovi

Prilikom servisa i popravka Hondinih vozila, ovisno o odabiru kupca, mehaničari Honde Hugala ugrađuju originalne Honda dijelove ili zamjenske dijelove koji su odobreni od proizvođača i imaju garanciju.
"U sastavu servisa nalazi se i skladište rezervnih dijelova. Svi rezervni dijelovi su isključivo originalni HONDA dijelovi koji se ugrađuju u servisu ili se isporučuju po zahtjevu kupaca." - dodala je gospođa Huljev - Majnarić.
 

Prodaja rabljenih i novih Honda vozila - Rijeka

U svom prodajnom salonu za prodaju vozila Honda Hugal nudi vam mnogobrojna nova i rabljena vozila. Tu ćete, dakako pronaći, Hondine modele Civic, Jazz, HRV i CRV, ali i polovna vozila drugih marki.
"Osim prodaje novih i rabljenih Honda vozila svojim kupcima nudimo i savjetovanje o najpovoljnijim uvjetima financiranja kao i osiguranje vozila." - rekla nam gospođa Huljev - Majnarić. Želite li prije kupnje isprobati vaše vozilo, Honda Hugal nudi vam besplatnu test vožnju za sva nova i rabljena vozila iz ponude.   
 

Na tržištu rabljenih vozila, vrijednost vozila održavanih kod ovlaštenog servisera je veća, stoga se i dugoročno isplati odabrati auto servis Honda Hugal. Želite li saznati više o proizvodima i uslugama koje vam nudi Honda Hugal posjetite njihovu stranicu na portalu eKvarner.info.
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se