Zajednička sjednica strukovnih skupina trgovine građevinskim materijalom, graditeljstva te arhitektonskih i inženjerskih djelatnosti

NOVOSTI
10.4.2018. 8:38:56

Zajednička sjednica strukovnih skupina trgovine građevinskim materijalom, graditeljstva te arhitektonskih i inženjerskih djelatnosti
Zajednička tematska sjednica strukovnih skupina trgovine građevinskim materijalom, graditeljstva te arhitektonske i inženjerske djelatnosti održat će se u četvrtak, 12. travnja, 13 sati u ŽK Rijeka (Bulevar oslobođenja 23), na kojoj će se poduzetnici upoznati s propisanim obvezama koje su predmet inspekcijskih nadzora u provjeri tehničkih i sigurnosnih zahtjeva proizvoda, radnih odnosa, sigurnosti radnika te nadzora građenja.

Predavači na sjednici bit će: 
  • u segmentu provjere tehničkih i sigurnosnih zahtjeva proizvoda – voditelj Područne jedinice Službe inspekcijskog nadzora u Rijeci Sektora tržišne inspekcije Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Srećko Dujmović i viši tržni inspektori Hrvoje Devčić i Mladen Ivančić.
  • u području zaštite na radu i radnih odnosa – voditelj Službe za nadzor zaštite na radu Područnog ureda Rijeka Inspektorata rada Ministarstva rada i mirovinskoga sustava Viljam Dubrović, viši inspektor rada za područje zaštite na radu Nenad Blagar te viši inspektori rada za područje radnih odnosa Neven Matuč i Daniela Zoretić.
  • u području nadzora građenja – glavna građevinska inspektorica Područne jedinice u Rijeci Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja Snježana Jureša Šubat.

Prijaviti se za sudjelovanje možete online prijavnicom do 11. travnja, do 14 sati. Sjednica je organizirana u suradnji s Udruženjem obrtnika Rijeka i Hrvatskom udrugom fasadera te je namijenjena i njihovim članicama iz sektora graditeljstva.
 
(I:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se