Večeras stand up showa Neše Bridžisa pod nazivom „Život“

NAKON POSLA
10.4.2018. 8:41:56

Večeras stand up showa Neše Bridžisa pod nazivom „Život“
Stand up showa Neše Bridžisa pod nazivom „Život" održat će se u utorak, 10. travnja 2018. s početkom u 20 sati u centru Gervais u Opatiji.

Nesha Bridges (Neša Bridžis) je srpski stand up komičar čiji je glavni moto „Stand up je život, a život je stand up"! Jedan je od poznatijih stand up komičara na ovim prostorima - održao je preko 1500 nastupa u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji, kao i u Švicarskoj, Australiji, Njemačkoj, a među većim nastupima ističu se oni u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, te Domu sindikata i Domu omladine u Beogradu. 

Nikada ne zapisuje svoje tekstove jer smatra da se tako gubi spontanost, što je i glavna karakteristika njegovog nastupa. Izvođač je i autor nekoliko šaljivih glazbenih numera, od kojih je najpoznatija "Aj Riki Martine..." koja je bila hit na YouTubeu.

Cijena ulaznice: 60,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr
 
(I:opatija.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se