Uskoro novo izdanje Superprodavača

BIZZDOGAĐANJA
10.11.2017. 8:42:07

Uskoro novo izdanje Superprodavača
Časopis Poslovni savjetnik, osmu godinu za redom, u zagrebačkom hotelu Antunović organizira najveću edukativno poslovnu konferenciju i dodjelu godišnjih nagrada B2B Superprodavač godine, koja će se održati 23. i 24. studenog 2017.

Dvodnevna konferencija je edukativno - poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine.

Dokazano najbolji organizatori konferencija i seminara, za što su višestruko nagrađivani od strane certificiranih kuća za istraživanje tržišta (Costumer's Friend i Superbrands) i ove godine će sudionicima omogućiti da čuju predavanja čak 24 vrhunska hrvatska predavača i bogat program od 24 predavanja koji će se istovremeno odvijati u dvije dvorane kroz dva dana.

Priuštite si dva dana edukacije i networkinga s kolegama iz prodajnog sektora, upoznajte potencijalne klijente, izbrusite svoje prodajne vještine i usvojite neke nove, naučite upravljati prodajom putem društvenih mreža i koristiti ih u svrhu samopromocije. Brojni praktični primjeri koje vam pripremaju naši predavači sigurno će rezultirati boljim prodajnim rezultatima.
 
Više o konferenciji, predavačima, kotizaciji i prijavi saznajte na službenim stranicama.
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se