UPUHH: Kongres hotelijera 28. i 29. studenoga

BIZZDOGAĐANJA
26.11.2013.

UPUHH: Kongres hotelijera 28. i 29. studenoga
Tradicionalni,  16. Kongres Udruge poslodavaca u hotelijerstvu  Hrvatske  održat  će  se 28.  i 29.  studenoga u   Zagrebu. 
 
Ovogodišnji  skup  održava  se pod nazivom Kvaliteta usluge u hrvatskom hotelijerstvu.  
Sudionici  ovog skupa govorit će, najavljuju u UPUHH-u,  o  aktualnom  stanju u hrvatskom hotelijerstvu,  o integrativnoj i poticajnoj  ulozi  hotelijerstva u  hrvatskom  gospodarstvu  itd.

Poseban će blok  tema biti  posvećen obrazovanju te  će  okupiti predstavnike najuglednijih obrazovnih institucija  iz zemlje i inozemstva.
Od  većeg broja okruglih stolova i panel diskusija, posebno ističemo  temu  radnog zakonodavstva  i PDV-a u turizmu koja će,  s obzirom na najavljeno  povećanje  međustope  sa 10 na 13 posto,  sigurno izazvati i  najviše polemika hotelijera.

Drugi dan  16. Kongresa hotelijera posvećen je  kvaliteti  usluge u hotelu  u sklopu koje  će biti posebno obrađene pojedine  funkcije  kao  što  su  domaćinstvo, hrana i  piće,  revenue management,   recepcija,  tehnička služba  i marketing.  
 
(I: utm.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se