U subotu Dramaljska noć

NAKON POSLA
9.8.2017. 8:33:41

U subotu Dramaljska noć
Danju je rezervirana za morske radosti, a noću se pretvara u jedinstvenu prirodnu pozornicu na otvorenom. Mjesto je to na kojemu se baš svi osjećaju ugodno i opušteno.

Posebno će zanimljivo biti ove subote, 12. kolovoza 2017., kada posjetitelje Dramlja od jutra očekuju brojna zanimljiva događanja. U 8 h na Sportskim terenima "Kačjak" kreće teniski turnir u parovima, koji će trajati cijeli dan, a navečer je podjela medalja i priznanja. U 20 h u lučici Pazdehova počinje Ribarska fešta od dagnji uz veseli Trio "Fume". U isto će vrijeme biti jako zabavno i na novim terenima iznad lučice, gdje će se održavati programi pripremljeni za goste - boćanje i pikado s gostima.

Najveću će pažnju zasigurno izazvati Dramaljska noć, u kojoj će uživati baš svi, od najmlađih do najstarijih, jer neće manjkati zabave u opuštajućem okruženju uz more. Noć posvećena Dramlju bit će ispunjena zabavom i toplim, domaćim ugođajem. Veseli glazbeni sastav, ukusna tradicionalna hrana i zanimljive igre za goste dio su programa koji su pripremili domaćini. Točno u ponoć će Dramalj osvijetliti treptava svjetla vatrometa.
Uz sjajno društvo, ples i pjesmu, Dramaljska će noć brzo preći u suncem okupano mirno jutro.

(I:crikvenica.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se