Tri stvari koje morate znati o brisanju poruka na Messengeru

ČLANCI
16.11.2018. 10:10:00

Tri stvari koje morate znati o brisanju poruka na Messengeru
Tjedan dana nakon najave, nova korisna značajka na Messenger je stigla prvim korisnicima. Radi se o brisanju poslanih poruka, što će posebno dobro poslužiti svima koji vole pisati u afektu. 

1. Samo deset minuta za brisanje


Kao prvo, valja imati na umu da imate tek 10 minuta da poslanu poruku i izbrišete, a to se radi tako da na nju pritisnete dok se opcija "Ukloni" ne pojavi na dnu ekrana. Nakon toga, slično kao i na WhatsAppu, morat ćete još jednom potvrditi da poruku želite izbrisati sa svih uređaja.

2. Mogu vas prijaviti


Nakon toga pojavit će se obavijest kako ćete trajno ukloniti poruku za koju će druga strana vidjeti da je obrisana i moći će je prijaviti u slučaju problematičnog sadržaja.

3. Facebook se osigurao


Facebook će obrisanu poruku zadržati još neko vrijeme, za slučaj da je ona predmet žalbe.

Opcija brisanja poruka stigla je u Poljsku, Boliviju, Kolumbiju i Litvu, a pitanje je dana kada stiže na ostala tržišta. Ova značajka na WhatsAppu je prisutna od 2017, a tamo za brisanje poruke imate čak sat vremena.

(I: tportal.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se