Tehnike generiranja poslovnih ideja - 28.11.2013.

NOVOSTI
25.11.2013.

Tehnike generiranja poslovnih ideja - 28.11.2013.
Na seminaru „Tehnike generiranja poslovnih ideja", 28.11.2013., polaznici će se upoznati s različitim tehnikama generiranja ideja te će kroz konkretnu primjenu pojedinih metoda sudjelovati u generiranju poslovnih ideja.  

U posljednje vrijeme nude se znanja o tome kako dovesti poslovnu ideju do tržišta. A što će učiniti oni koji bi htjeli pokrenuti posao, a nemaju poslovnu ideju? Imate li Vi poslovnu ideju? Znamo li uopće kako doći na ideju kako bi pokrenuli poslovanje ili unaprijedili postojeće proizvode ili usluge ili nadopunili prodajni asortiman?
 
Seminar je namijenjen osobama koje namjeravaju pokrenuti poslovni pothvat, ali i rukovoditeljima i vlasnicima malih i srednjih poduzeća.
 
Sadržaj
  • Uvod – poslovna ideja i intelektualno vlasništvo
  • Izvori poslovnih ideja
  • Tehnike generiranja poslovnih ideja
  • Primjena odabranih tehnika u grupi i individualno
Predavač

Mr. sc. Neven Tamarut, mag. oec., MBA, poslovni je savjetnik i predavač koji se kontinuirano usavršava u području zaštite intelektualnog vlasništva i licenciranja.
Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, a u lipnju 2010. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu obranio je magistarski rad na poslijediplomskom studiju Poslovno upravljanje (MBA) i stekao zvanje magistra znanosti. Ima dugogodišnje radno iskustvo u organizacijama s više od 2500 zaposlenika koja djeluju u komercijalnom sektoru (maloprodaji, veleprodaji te distribuciji) te u savjetovanju poduzetnika početnika i savjetovanju kod pokretanja poduzetničkog pothvata.

Kao direktor za razvoj poslovanja Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci odgovoran je za razvoj i unapređenje inkubacijskih programa.
 
Više o prijavama na www.step.uniri.hr/edukacije
 
(I: step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se