Stand up comedy predstava “Sam protiv svih” u Rijeci

NAKON POSLA
11.4.2017. 8:24:03

Stand up comedy predstava “Sam protiv svih” u Rijeci
Luka Urlić je nezavisni stand up komičar s osebujnim stilom. Njegov 65-minutni One man show (bez pauze!) simboličnog naziva "Sam protiv svih” upravo opisuje njegov život- kao "komičara u Lijepoj Našoj”- mojoj i tvojoj - Našoj.

Njegov stil karakteriziraju pjevačke imitacije s glazbenom podlogom: The Bee Gees, Massimo i Elvis - samo su dio njegovog urnebesnog programa. Kao iznenađenje priredio je pravu poslasticu: plesno-pjevačku imitaciju koju će u nedjelju, 23.4., premijerno izvesti - samo za vas! 

Jedini je pjevački imitator na našim prostorima. Završio je Školu glume riječkog kazališta "Ri teatar” s najvišom ocjenom te se već nepune 3 godine bavi stand up komedijom diljem Hrvatske. Žari i pali pozornicom već više od stotinu nastupa! 

Glavni je inicijator organizacije Stand Up Fiume u sklopu koje je pokrenuo prve Open mic večeri, kao i gostovanja brojnih komičara u sklopu kojih ste mogli vidjeti i njega samoga.
Predstava je jedinstvena i rađena prvenstveno za publiku Istre i Kvarnera, ali i ostale. 

Utjecaji: Bill Cosby, Jim Carrey, George Carlin.
"Nisam siguran da li sam još uvijek zaslužio da me se stavlja u istu rečenicu s ta 3 genijalca i virtuoza komedije, ali mislim da moj stil komedije najviše "sliči” na njihov stil, ali opet ne sliči nijednom od te trojice.”

Predstava "Sam protiv svih” je u 100%-tnoj produkciji (scenarij, režija i izvedba) Luke Urlića.

"U slučaju da u cjelokupnoj predstavi pronađete barem jednu rečenicu koju ste prethodno pročitali na "Internetu” ili vidjeli od nekog drugog komičara, prepisat ću vam svoju trećinu stana u turističkom mjestu Rabac (s pogledom na more), kojeg možete primjerice iznajmljivati turistima, iliiii… se svađati s mojom mamom.”

ULAZNICE: 25 HRK
Molimo rezervirati mjesto unaprijed u inbox Klub Bačva ili na: 099 6671 046 – Ema.
Požurite jer mjesta su ograničena!
 
(I:teklic.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se