Soft skills menadžerska akademija – 2. ciklus radionica

NOVOSTI
19.11.2019. 9:16:32

Soft skills menadžerska akademija – 2. ciklus radionica
HGK – Županijska komora Rijeka, u suradnji sa Edukacijsko-savjetodavnim centrom Optimum, organizira Cikluse radionica naziva Soft skills menadžerska akademija – dva ciklusa HR radionica, u maloj dvorani Županijske komore Rijeka na drugom katu (adresa – Bulevar oslobođenja 23).

Edukacijske radionice podijeljene su u dva ciklusa, od kojih se svaki sastoji od pet radionica koje traju pet sati. Prvi ciklus radionica je završio, ali još uvijek se možete prijaviti na drugi ciklus koji započinje radionicom Rješavanje konflikta, a u narednim će se radionicama obraditi i slijedeće teme:

Drugi ciklus:
  • 21. studenoga: Rješavanje konflikta
  • 28. studenoga: Rješavanje teških problema i donošenje odluka
  • 05. prosinca: Organizacija vremena
  • 12. prosinca: Vođenje efikasnih sastanaka
  • 19. prosinca: Odabir i razvoj suradnika
Moguće je sudjelovanje na pojedinim radionicama, ali će oni koji se upišu na ciklus imati znatno povoljnije uvjete i iskoristiti prednosti kontinuiranog rada s obzirom na to da su radionice osmišljene prema principu učenje – primjena – razmjena iskustava i povratna informacija.

Cilj radionica

Kako bi se povećalo usvajanje znanja i razvoj vještina, svaka tema obradit će se kombinacijom usmenog izlaganja, iznošenjem teorije i primjera iz prakse, proučavanjem videa ako je relevantno temi, individualnog rada na primjeni iznesenog u području rada svakog zaposlenika, postavljanjem osobnih ciljeva za primjenu i uvježbavanje naučenog u svakodnevnom radu.

Detaljnije o ciklusima radionica i ostalim uvjetima možete pronaći na poveznici.

Cijene za radionice:

 

Ako se uplaćuju jedan ili oba ciklusa odnosno jedan dan prije održavanja svake radionice ako se uplaćuje po radionicama.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati gospođu Barbaru Olenik Staničić (bolenik@hgk.hr tel: 051/209-162).
 
 
(l:hgk.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se