Smještaj - 20% popusta - Domska vila Vinka

PONUDA DANA
18.3.2016. 8:12:54

Smještaj - 20% popusta - Domska vila Vinka
Dom za starije i nemoćne osobe Domska vila Vinka obavlja svoju djelatnost u objektu koji je lokalnoj i široj javnosti bio poznat kao Hotel Delnice. Ukratko, Dom svoju misiju ostvaruje u zakonskim i drugim obvezujućim propisnim okvirim, u skladu sa pravilima struke, naročito vodeći računa o estetici u izgledu i etici u radu.

Osoblje ustanove obavlja stručnu socijalnu i zdravstvenu skrb, opću njegu korisnika, fizioterapeutske tretmane, te provodi druge organizirane aktivnosti radi kvalitetnog života u domskoj zajednici. Domska Vila Vinka nije samo Dom za smještaj - trudimo se biti puno više od toga. Profesionalizmom i pažnjom, humanošću, prijateljstvom i obiteljskim odnosom, te vrhunskim standardima fokusirani smo na njegu onih koji je trebaju. 

Ukoliko to niste sami u mogućnosti pružite adekvatnu njegu i pažnju svojim najdražima, jer naša misija i svrha postojanja Doma ste Vi i Vaša obitelj. Nudimo Vam i posebnu akciju:

- 20% popusta

na smještaj starijih osoba 

* od 4.000,00 kn 

 

Pošaljite nam Vaš upit i pružite svojim najdražima najbolju skrb.


Od starosti ne možemo i ne smijemo pobjeći - u njoj moramo uživati! 

 
DOMSKA VILA VINKA             
Delnice, Lujzinska 3
Telefon: 091/142-1696
Fax: 051/508-144
Mobitel: 091/572-5023
Kontakt osoba: Martina Beljan
E-mail: domskavilavinka@gmail.com
Internet adresa:

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se