Seminar - Upravljanje web projektima i prodaja putem Interneta

BIZZDOGAĐANJA
19.4.2017. 10:31:28

Seminar - Upravljanje web projektima i prodaja putem Interneta
Web sjedište je iznimno važno sredstvo komunikacije s potrošačima na Internetu i snažan prodajni kanal. Značajno utječe na brand tvrtke, a često predstavlja i prvi doticaj potencijalnog klijenta s poduzećem. Stoga je važno ispravno definirati ciljeve web sjedišta i postaviti web-dizajnerima zadatke koje će oni moći ispuniti tako da vi dostignete svoje ciljeve, poštujući pravila i iskustva dobrog UX-a (User Experience-a).

Mjesto i vrijeme održavanja predavanja i radionica: Plaza Event Centar, Slavonska avenija 6, Zagreb, 27. travnja od 09:00 - 16:00h.

Cilj seminara:

Polaznici će naučiti koje su osnovne vrste web projekata i kako ih strukturirati prema veličini i potrebnim resursima. Također će naučiti kako planirati izradu jednog web projekta, kako napraviti projektnu dokumentaciju i ispravno postaviti zahtjeve web projekta. Nakon odabira vrste web projekta polaznici će naučiti o čemu treba voditi računa prilikom izrade web projekta.

Nakon seminara polaznici će znati kako napraviti dokumentaciju za izradu web projekta, planirati resurse potrebne za izradu projekta i o čemu trebaju voditi računa prilikom izrade web projekta.

Ciljna skupina polaznika:

Voditelji prodaje i marketingazaposlenici u marketinškim agencijama i marketinškim odjelima tvrtakavlasnici malih i srednjih tvrtaka, komercijalisti te svi koji žele poboljšati prodajne vještine i znanje u doba recesije.


KOTIZACIJA:

Redovna cijena seminara
1.590,00 kn+ PDV

Promotivna cijena za uplate do 19. travnja
1.390,00 + PDV

(I:mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se