Seminar: Upravljanje konfliktima u organizaciji i komunikacija bez nesporazuma - SDI® alat

BIZZDOGAĐANJA
14.8.2017. 8:41:32

Seminar: Upravljanje konfliktima u organizaciji i komunikacija bez nesporazuma - SDI® alat

Što je SDI®?

Jednostavno rečeno, SDI je jedan od svjetskih alata za individualno i grupno profiliranje. Ono što ga čini drugačijim je to što promatra motivaciju koja se nalazi iza postupaka ljudi. Za razliku od drugih alata, brz je, zabavan i primjenjiv za sve osobe u organizacijama. Točan je i daje rezultate! Tijekom 40 godina, SDI je oblikovao bolja radna mjesta za ljude diljem svijeta, transformirajući odnose u cilju poboljšanja rezultata. SDI ljudima pomaže da cijene različitosti, učinkovitije komuniciraju te da produktivnije upravljaju konfliktima.

Kako to postiže?
SDI ne promatra samo naša ponašanja nego ide korak dalje i prepoznaje motivaciju, odnosno ono što pokreće ponašanje. Tako nam odgovara na pitanje – Zašto se osobe ponašaju na određeni način?

SDI® nam donosi praktična i direktna rješenja kako da:
  • Poboljšamo timski rad i umanjimo silos efekt
  • Razvijemo vođe
  • Podržimo upravljanje promjenama
  • Povećamo prodaju
  • Unaprijedimo podršku korisnicima
  • Osnažimo odnose
  • Upravljamo konfliktom
 
Snaga ovog alata leži u:
  • Ostvarivanju željenih rezultata
  • Jednostavnijoj komunikaciji i izgradnji odnosa
  • Smislenom uvidu u razloge zbog kojih dolazi do konflikata
 
Kako izgleda radionica?
Prije same radionice, popunjava se SDI upitnik. Putem SDI® upitnika dobivamo jasan uvid u našu motivaciju, što nas pokreće u životu i zašto se ponašamo na način na koji se ponašamo. Također nam daje uvid u motivacije ljudi oko nas i pomaže da razumijemo različitosti te pronađemo način da učinkovitije komuniciramo.

Radionica je interaktivna te se provodi manjim dijelom pomoću power point prezentacije, a većim dijelom radi se praktično na konkretnim primjerima kroz vježbe.

Vrijeme
Petak, 8.9.2017. od 9:00 do 16:00

Mjesto
Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija
1290,00 HRK
U cijenu nije uračunat PDV. Redovna kotizacija iznosi 1.390,00 + PDV. Popust za rane prijave i uplate do 16.8.2017.
 
 
(I:mapaznanja.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se