Seminar: Umijeće utjecanja

BIZZDOGAĐANJA
2.10.2019. 9:30:20

Seminar: Umijeće utjecanja
Umijeće utjecanja ključ je uspješne prodaje, pregovora, osobnog i poslovnog uspjeha i izgradnje i očuvanja odnosa na poslu i privatno. Važno je pritom imati na umu da svoj uspjeh procjenjujemo ne samo na temelju ostvarenog cilja, već i na temelju dobrog osjećaja našeg sugovornika nakon što je odlučio donijeti odluku, prihvatiti naš prijedlog ili djelovati u skladu s našim željama i ciljevima. Vaši članovi tima, kolege, partneri ili nadređeni mogu naravno u svakom trenutku svojevoljno odlučiti podržati vaše ciljeve. Međutim, u većini slučajeva ishod ovisi o vama i  vašim vještinama utjecanja na druge. Jeste li svjesni svojih prednosti i resursa i znate li što biste trebali činiti drugačije da bi vaše umijeće utjecanja bilo učinkovitije?

Budući da ljudi najčešće slijede one koji im, prema njihovom mišljenju, nude sredstva za zadovoljenje njihovih vlastitih ciljeva, važno je razumjeti što je našem sugovorniku važno i što ga motivira. "Što više u svojoj komunikaciji koristimo razumijevanje i uvažavanje druge strane,  to će naše umijeće utjecanja biti izraženije”, objašnjava trenerica i izvršna direktorica Petra Čolak.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 10. listopada (09-16h), u prostorijama HalPeta na adresi Iločka 1, Zagreb.

Što će se naučiti na treningu:

 • Što je utjecaj i važnost utjecaja u poslu
 • Ključni preduvjeti utjecanja
 • Prezentacijsko-komunikacijski alati za uvjerljivost
  • verbalni
  • neverbalni
 • Moć aktivnog slušanja
 • Raporom do povjerenja
 • Šarm i karizma
 • Strategije uvjeravanja i utjecanja
HalPetov trening Umijeće utjecanja nudi niz jednostavnih i učinkovitih strategija koje će pomoći povećati osobni i poslovni utjecaj za komunikaciju i djelovanje u složenim situacijama. Proširit će paletu mogućnosti pridobivanja sugovornika da podrži vaš osobni ili poslovni cilj, promijeni mišljenje ili donese odluku koja vam najbolje odgovara.

Kome je namijenjen trening:

Svima koji žele snažnije utjecati na druge i tako ubrzati svoj osobni i poslovni uspjeh te uspjeh drugih; direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, jednako kao roditeljima, studentima i svima onima koji osjećaju da ih nedovoljna moć utjecanja koči na putu do uspjeha.

Treninzi u HalPetu nisu suhoparni seminari na kojima se samo sjedi, sluša i odluta mislima. Kroz mnoštvo interakcije i raznolike vježbe aktiviramo sudionike i uključimo ih u proces učenja. Nove informacije najlakše upijamo kad su nam zanimljive. Zato radom u grupama od maksimalno osam polaznika osiguravamo osobni pristup i maksimalnu posvećenost svakom sudioniku treninga.

Kotizacija:

Redovna cijena jednodnevnog treninga iznosi: 1 562,50 kn po osobi (PDV uračunat).
 
 
(l:halpet.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se