Seminar: Tehnike generiranja poslovnih ideja

NOVOSTI
30.1.2019. 8:39:09

Seminar: Tehnike generiranja poslovnih ideja
Na seminaru „Tehnike generiranja poslovnih ideja" polaznici će učiti o procesu kreativnog mišljenja i upoznati se s različitim individualnim i grupnim tehnikama traženja kreativnih rješenja na konkretnim primjerima.

Polaznici će imati prilike čuti o pristupima koja poduzeća koriste u stvaranju novih proizvoda ili usluga za tržište te o primjerenim načinima zaštite novostvorenih rješenja u cilju zaštite budućih prihoda na tržištu.

Edukacija je namijenjena predstavnicima postojećih poduzeća koji imaju namjeru širiti svoje poslovanje uvođenjem novih proizvoda, usluga ili žele promijeniti proces rada u cilju postizanja efikasnijeg poslovanja. Namijenjena je i onima koji bi htjeli pokrenuti posao, a nemaju poslovnu ideju.

Želite li uvoditi promjene? Počnite s ovim seminarom.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 07. veljače u 9:30 h, STEP RI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu, Radmile Matejčić 10, Rijeka.

Sadržaj

  • Uvod – kreativno mišljenje kao proces
  • Primjena odabranih tehnika kreativnog mišljenja u grupi i individualno
  • Pristupi koji se koriste u praksi stvaranja novih proizvoda ili usluga u poduzećima
  • Novokreirana poslovna rješenja i primjereni oblici zaštite intelektualnog vlasništva
Predavač
Mr. sc. Neven Tamarut, mag. oec., MBA, poslovni je savjetnik i predavač te mentor korisnicima u programima inkubacije.
Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, a u lipnju 2010. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu obranio je magistarski rad na poslijediplomskom studiju Poslovno upravljanje (MBA) i stekao zvanje magistra znanosti. Ima dugogodišnje radno iskustvo na menadžerskim pozicijama u organizacijama s više od 2500 zaposlenika koja djeluju u komercijalnom sektoru (maloprodaji, veleprodaji te distribuciji) te u savjetovanju poduzetnika početnika i savjetovanju kod pokretanja poduzetničkog pothvata.
Kao direktor za razvoj poslovanja u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci odgovoran je za razvoj i unapređenje inkubacijskih programa u kojima, među ostalim, savjetuje  u vezi razvoja inovacija, strategije zaštite intelektualnog vlasništva, poslovnog planiranja, pregovaranja te prezentiranja projekta investitorima radi financiranja.

Trajanje: od 9:30 do 13:30 h
Rok za prijavu: 6. veljače do 12h ili do popunjavanja mjesta

Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta EEN)

Napomena:
Prilikom zaprimanja prijava vodit će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.
 
 
(l:sstep.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se