Seminar: Selekcija i zapošljavanje

BIZZDOGAĐANJA
26.6.2018. 9:20:19

Seminar: Selekcija i zapošljavanje
Imati prave ljude u pravo vrijeme na pravom mjestu u organizaciji je preduvjet njenog poslovnog uspjeha.
Za mnoge menadžere je još uvijek nepoznanica kako to postići tj. kako pribaviti prave kadrove i kako upravljati njihovim potencijalima.

Na ovom seminaru naučit će se sve to i još mnogo više: od strategije upravljanja ljudskim kapitalom, plana i procesa selekcije korak po korak, pa sve do zapošljavanja i plana uvođenja vaših pripravnika u posao, uključujući i njihovu edukaciju.

Svrha i cilj: Naučit će se kako se radi plan zapošljavanja temeljem planiranih potreba za kadrovima. Kako se radi opis radnog mjesta te što sve treba sadržavati. Kako izgleda proces zapošljavanja: od planiranja potreba za kadrovima, preko oglašavanja do odabira najprikladnijeg selekcijskog postupka s obzirom na zahtjeve specifičnog radnog mjesta. Koji su sve sastavni dijelovi selekcijskog procesa i koja je razlika u kriterijima odabira zaposlenika i rukovodećeg kadra. Kako odabrati prikladno testiranje te voditi kvalitetan intervju s kandidatima. Kako napraviti program uvođenja zaposlenika u posao.
 
Vrijeme i mjesto održavanja seminara: rujan 2018, Oreškovićeva 6h/1, Zagreb (dvorana Večernji list - Poslovni dnevnik)

Od strategije upravljanja ljudskim potencijalima do plana zapošljavanja u organizaciji:

 • Proces zapošljavanja
 • Regrutacija i selekcija kadrova
 • Selekcija
 • Zapošljavanje i uvođenje u rad

Koje su teme seminara:

- kako planirati potrebu za kadrovima:
 • broj potrebnih kadrova,
 • definiranje radnih uloga  
 • opis radnog mjesta temeljem analize posla,
 • interno ili vanjsko pribavljanje kadrova,
 • vrsta radnog odnosa,
 • interno ili vanjsko oglašavanje natječaja,
 • budžet
- proces regrutacije i selekcije kadrova, kanali oglašavanja

- osmišljavanje i provođenje selekcijskog procesa (CV, testiranje kandidata, centri procjene itd.), 

 • prikupljanje i analiza životopisa,
 • intervjui s kandidatima,
 • odabir zaposlenika,
 • razlika u selekcijskom procesu za zaposlenike i za menadžere.
- proces zapošljavanja sukladno zakonskim propisima, indukcijski program (plan uvođenja u posao, npr. interna/eksterna edukacija, mentorstvo, job shadowing, e-learning), pripravništvo.

Kome je ovaj seminar namijenjen:

Vlasnicima tvrtki, partnerima, direktorima, rukovoditeljima, voditeljima timova svih razina u organizaciji tj. svima onima koji odlučuju o strategiji upravljanja ljudskim kapitalom i provođenja HR strategije. 

Trajanje treninga i satnica: Trening se održava u trajanju od 10.00 do 16.00 sati, s pauzom za ručak u trajanju od sat vremena, te dvije kraće pauze tijekom dana.

Kotizacija:

Redovna cijena kotizacije iznosi 1450 kn  + PDV.
Cijena kotizacije za rane prijave i uplate iznosi 1.000 kn + PDV.  
U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru, ručak u restoranu i potvrda o sudjelovanju.

Kako se prijaviti na seminar:

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, ispunite online formu. Po zaprimljenoj prijavi poslat će vam se predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.
 
 
(l:poslovni.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se