Seminar: Povlačenje Ujedinjenoga Kraljevstva iz članstva EU – BREXIT

BIZZDOGAĐANJA
19.3.2019. 8:58:02

Seminar: Povlačenje Ujedinjenoga Kraljevstva iz članstva EU – BREXIT
Povlačenje Ujedinjenoga Kraljevstva iz članastva EU – BREXIT tema je seminara koji će se održati u srijedu, 27. ožujka, u 10 sati u Velikoj dvorani Komore Zagreb, na adresi Draškovićeva 45.

Što morate znati ako izvozite u Veliku Britaniju ili ako otamo uvozite, što morate znati ako se bavite postupkom provoza ili bilo kojim oblikom trgovine i carinskog poslovanja s poslovnim subjektima u Velikoj Britaniji? Na ta pitanja i niz drugih odgovore će pokušat dati predstavnici Carinske uprave Dubravka Begović i Bosiljko Zlopaša.

30. ožujka ove godine Ujedinjeno Kraljevstvo, pod uvjetom istupanja bez sporazuma, prestaje biti dio Carinske unije EU te se uspostavlja carinski nadzor na vanjskoj granici EU prema Ujedinjenom Kraljevstvu. U skladu s tim, robna razmjena s Ujedinjenim Kraljevstvom realizirat će se uz primjenu carinskog zakonodavstva, odnosno primjenu mjera carinskog nadzora i carinskih postupaka.

Prijaviti se možete putem online obrasca najkasnije do 26. ožujka, odnosno do popunjenja kapaciteta dvorane.

Kontakt osobe: Irena Fresl Rendulić (ifresl@hgk.hr) i Marko Došen (mdosen@hgk.hr)
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se