Seminar: Oglasne kampanje na društvenim mrežama

BIZZDOGAĐANJA
17.5.2018. 9:35:55

Seminar: Oglasne kampanje na društvenim mrežama
Društvene mreže su jedan od najvažnijih alata za digitalno oglašavanja. Na seminaru ćete naučiti više o oglašavanju na društvenim mrežama, koji su dostupni formati oglasa, kako postavljati ciljeve kampanja, definirati ciljnu skupinu, određivati budžet te na koji način optimizirati oglašivačke  kampanje na društvenim mrežama. Većina seminara fokusirana je na Facebook i Instagram oglašavanje budući da su to dvije najrelevantnije društvene mreže na domaćem tržištu, no naučit ćemo nešto i  osnove oglašavanja na Twitteru, LinkedInu, Snapchatu, VIberu, WhatsAppu itd.

Vrijeme i mjesto održavanja predavanja i radionica: 21. lipnja (09-16 h), Kraš Auditorium, Ravnice 48, Zagreb

Sadržaj seminara:

  • Pregled mogućnosti oglašavanja na društvenim mrežama
  • Ciljevi kampanja
  • Mogućnosti targetiranja
  • Budžetiranje oglašivačkih kampanja na društvenim mrežama
  • Optimizacija kampanja
  • Primjeri formata oglasa
  • Mjerenje i analiza uspješnosti kampanja

Cilj seminara:

Stjecanje osnovnog znanja o mogućnostima oglašavanja na društvenim mrežama.

Ciljna skupina:

Članovi marketinških timova ili timova za digitalni marketing, digitalni specijalisti koji se razvijaju na području digitalnog oglašavanja, svi koji žele naučiti više o tome kako pravilno koristiti mogućnosti oglašavanja na društvenim mrežama.

Kotizacija:

Redovna cijena seminara: 1.590,00 kn + PDV
Promotivna cijena za uplate do 13. lipnja: 1.390,00 kn + PDV
Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta.

Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

 
(l:mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se