Seminar: Novčani tok u malom prstu

BIZZDOGAĐANJA
10.8.2018. 8:58:50

Seminar: Novčani tok u malom prstu
Seminar Novčani tok u malom prstu održat će se 28. kolovoza u Zagrebu, na adresi: Draškovićeva ulica 49.
 
Izvještaj o novčanom toku slikovito predstavlja novčanik poduzetnika u koji novac dolazi od naplata i odlazi radi plaćanja različitih obveza. Seminar će polaznike upoznati sa svrhom i elementima izrade novčanog toka sukladno zakonskoj regulativi i standardima financijskog izvještavanja te pokazateljima poslovanja temeljenih na podacima iz izvještaja o novčanom toku.

Polaznici će također upoznati načine i tehnike manipulacije koji se koriste kako bi se stvorio iskrivljeni dojam o novčanom tijeku, posebice iz poslovnih aktivnosti i sposobnosti tvrtke da nastavi s pozitivnim poslovanjem.

Program seminara:

Temeljne odrednice i svrha novčanog toka; 
  • zakonska regulativa sastavljanja izvještaja o novčanom toku; 
  • elementi izvještaja o novčanom toku;
  • metode sastavljanja izvještaja o novčanom toku - vježbe
Analiza poslovanja na temelju izvještaja o novčanom toku,
  • forenzika 
  • vježbe 
  • pitanja i odgovori

Ciljna skupina

Edukacija je namijenjena menadžerima računovodstva, kontrolinga i financija, svima koji rade na poslovima računovodstva i financija te plana i analize, vlasnicima poduzeća te svim internim i eksternim korisnicima financijskih izvještaja.
 
Raspored cijelog seminara možete pogledati ovdje.
 
Cijena seminara iznosi: 1499 Kn + PDV
 
 
(l:seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se