Seminar: Najčešća pitanja iz područja oporezivanja PDV-om, porezom na dohodak i porezom na dobit

BIZZDOGAĐANJA
13.12.2017. 9:52:34

Seminar: Najčešća pitanja iz područja oporezivanja PDV-om, porezom na dohodak i porezom na dobit
Seminar "Najčešća pitanja iz područja oporezivanja PDV-om, porezom na dohodak i porezom na dobit" održat će se 18. prosinca 2017. godine u Zagrebu.

Iako postoji kontinuitet u oporezivanju, još uvijek postoje dvojbe u situacijama oporezivanja PDV-om. Porezom na dohodak i dobit, registracije za potrebe PDV-a, kod podnošenja propisanih izvješća, poreznom priznavanju troškova, obračuna plaća, korištenja olakšica i oslobođenja.

Na seminaru će se kroz praktične primjere polaznika pružiti odgovori na specifična pitanja iz područja oporezivanja. Objasnit će se sustav oporezivanja, utvrđivanja mjesta oporezivanja i poreznog obveznika, podnošenja propisanih izvješća (obrazac JOPPD, Obrazac PDV, PDV-S, Zbirna prijava), oporezivanje povezanih transakcija, trostranog posla, što je to lažni trostrani posao, oporezivanje uvoza i izvoza, obračuna plaća, korištenja olakšica kod zapošljavanja, izračunavanje razmjernog dijela godišnjeg odmora, utvrđivanja porezno priznatih i porezno nepriznatih troškova, obveza plaćanja poreza po odbitku i ostalo.

Ciljna skupina

Edukacija je namijenjena menadžerima računovodstva i financija, nabave i prodaje, svima koji sudjeluju u kreiranju poslovne i porezne politike društva, svima koji rade na poslovima računovodstva i financija te plana i analize.

Predavačica je dipl.oec. Ksenija Kramar, ovlašteni revizor i porezni savjetnik.

Za informacije o rasporedu seminara, kotizaciji i prijavi posjetite stranicu seminari.hr.

(I:seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se