Seminar: Ljudski resursi u turizmu

BIZZDOGAĐANJA
7.8.2017. 9:06:35

Seminar: Ljudski resursi u turizmu
Djelatnici turističkih/ ugostiteljskih objekata su prvi i najčešće konačni dojam o objektu i destinaciji te imaju ključnu ulogu u održavanju zadovoljstva gostiju. Tu su još i „Zlatna pravila" komuniciranja s gostima, primjeri i načini reagiranja na nezadovoljstva gostiju kao što su pritužbe i reklamacije te izgradnja odnosa s gostima kako bi se ponovno (zadovoljni) vraćali i prenosili svoja pozitivna iskustva drugima - rodbini, prijateljima, partnerima.

Cilj seminara je prenijeti informacije koje će djelatnicima u turističkom segmentu osvijestiti važnost gosta kao središta njihove pažnje. Seminar će pružiti odgovore na pitanja: tko su naši gosti i zašto su nam važni, kako nas vide i što od nas očekuju, kako doživljavaju naš način ophođenja, kako ih učinkovito motivirati na korištenje naših kapaciteta i usluga, kako razvijati i (p)održavati njihovo zadovoljstvo, kako prepoznati njihove osjećaje i ostala slična pitanja.

Seminar je namijenjen turističkim djelatnicima na svim razinama djelatnosti, a posebno onima koji rade u ljudskim resursima - HR odjel te djelatnicima koji su u neposrednoj interakciji s gostima na svakodnevnoj razini. 

Raspored seminara

08:45 - 09:00 Prijam i registracija polaznika

09:00 - 11:00
  • Timski rad
  • Motivacija i zadovoljstvo djelatnika
11:00 - 11:30 Pauza za kavu

11:30 - 13:00
  • Pravila, kodeksi ponašanja prema djelatnicima i gostima
  • Osobine i vještine djelatnika u komunikaciji s gostima
13:00 - 14:00 Pauza za ručak

14:00-16:00
  • Motivi i očekivanja gostiju
  • Rješavanje pritužbi, povratne informacije
  • Dodana vrijednost / TQM, TCS…
Seminar se održava 30. kolovoza na adresi Draškovićeva 49 u Zagrebu.
 
 
(I:seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se