Seminar: Inspekcijski nadzor u području zaštite na radu

BIZZDOGAĐANJA
3.7.2018. 8:54:50

Seminar: Inspekcijski nadzor u području zaštite na radu
Seminar Inspekcijski nadzor u području zaštite na radu održati će se u 05. srpnja u Zagrebu, na adresi: Draškovićeva ulica 49.
 
Sigurnost i zdravlje na radu su važan dio sustava za ostvarivanje ljudskih prava, poglavito pravo na rad, dostojanstvo, zaštitu života i zdravlja, zbog čega su nedjeljivi dio ukupne socijalne sigurnosti, kao i gospodarskih politika za održivi razvoj.

Održivost i razvoj ljudskih potencijala kao najvažnijeg od svih resursa u gospodarskom i svakom drugom pogledu nije moguće bez napretka u sprječavanju ozljeda na radu, profesionalnih bolesti i drugih štetnih utjecaja procesa rada na radnike, druge osobe i životni okoliš. To su ujedno temeljne zadaće zaštite na radu, a najmanje što se može i mora učiniti u tom cilju je pridržavati se propisa kojima je uređeno to područje u Republici Hrvatskoj.

Poznavanje propisa zaštite na radu i dobro snalaženje u optimiziranju njihove provedbe, polazište su za uspješnu zaštitu radnika ali i za  smanjivanje troškova poslovanja, povećavanje produktivnosti, stabilnost poslovanja i postizanje ugleda dobrog poslodavca.

Na seminaru će se pojasniti obveze u provedbi propisa zaštite na radu i ujedno će se kroz metodologije inspekcijskog nadzora, pojasniti što se objektivno smatra izvršenjem tih obveza.

Program seminara:
  • obveze poslodavca
  • inspekcijski nadzor
  • inspekcijske mjere
Ciljna skupina:

Viši i srednji menadžment u gospodarstvu, predstavnici radnika, stručnjaci zaštite na radu i svi koji su obveznici provedbe propisa zaštite na radu.
 
Raspored cijelog seminara možete pronaći ovdje.
 
Cijena seminara iznosi: 777 kn + PDV.
 
 
(l:seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se