Seminar: Facebook kao komunikacijski alat

BIZZDOGAĐANJA
24.5.2019. 9:57:58

Seminar: Facebook kao komunikacijski alat
Seminar: Facebook kao komunikacijski alat održat će se 08. lipnja u Rijeci, na adresi: Trg Riječke rezolucije 4.
 
Upoznajte metode i tehnike suvremene poslovne promidžbe temeljene na izravnoj i personaliziranoj komunikaciji putem društvenih mreža!

Osnove Facebooka i ostalih društvenih mreža. Definiranje koja je društvena mreža potrebna, odnosno dovoljna nekom brandu. Načini oglašavanja na Facebooku. Praktični rad – konkretno postavljanje FB stranice i postavljanje FB oglasne kampanje. Prednosti i mane postojanja na FB-u!

Kome je namijenjeno: vlasnicima mikro, malih i srednjih poduzeća, obrtnicima kao i njihovim djelatnicima kojima u svakodnevnom radu trebaju znanja iz područja facebook oglašavanja, prodaje i komunikacije u online okruženju.

Trajanje i period: 8 sati, od 9.00 do 16.00 sati

Kotizacija:

Cijena edukacije je 600,00 kn + PDV

Svaki polaznik dobiva potvrdu o pohađanju tečaja.

Predavačica:

Emira Brkić, strateška direktorica i mlađa partnerica u marketinškoj agenciji Libra, blogerica i urednica časopisa Teklić.
 
 
(l:akademija.par.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se