Sajam kozmetike "Dodir Pariza"

BIZZDOGAĐANJA
24.11.2017. 8:32:09

Sajam kozmetike  Dodir Pariza
Sajam kozmetike "Dodir Pariza" prvi put će se održati u Zagrebu, dana 9. i 10. prosinca.

Na sajmu će biti 40 izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Srbije više prestižne kozmetike (EFB Beauty, Educadenta, GERnetic, Linea Divina, Afrodita...) . Sajam je podijeljen u dva dijela: u prizemlju su izložbeni prostori, a na katu su predavanja i sponzori sajma koji će se predstaviti u tzv. ateljeima kao novost na hrvatskom tržištu sajmova, a po uzoru na svjetske trendove.

Predavanja koja organizira sponzor EFB beauty su edukativnog karaktera, te su besplatna uz pravovremenu prijavu jer je broj mjesta ograničen. Predavanja koja organizira Educadenta imaju kotizaciju od 200,00 kn. Svi izlagači će na sajmu imati blagdanske popuste.

Organizirana su i dva natjecanja: Valenina Ocovich ima natjecanje u japanskom iscrtavanju obrva, a Callegari talijanska škola mode i dizajna organizira natjecanje u make up-u za učenice. Prijave za oba natjecanja su u toku.

Od frizerskog dijela, od izlagača predstaviti će se Korner Križevci brendovi (Sibel, Wahl, Proraso, Black professiolan line, Comair Germany, dr.Kraut, ElfaPharm, Fonex, Gummy, Niamh hairkoncept, Ro.ial, Termix ), IFM  Zagreb (Beautyfor), Marić prom (Nirvel) i Saniteh (Valea, UKI INT, Montc Panic). 

Cijena ulaznica za pojedince je 30,00 kn, za grupe (više od 20 osoba) je cijena 25,00 kn, a za učenike 20,00 kn.

Na linku pogledajte više o sajmu i događanjima.

(I:uolabin.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se