Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga

NOVOSTI
17.5.2017. 9:11:37

Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga
Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka po treći put organizira međunarodni Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC (Franchising Exhibition Croatia), koji će se održati 07. i 08. lipnja 2017.godine, u Hotelu Kvarner u Opatiji.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, u suradnji s Gradom Opatija, Hrvatskom obrtničkom komorom – Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije, Turističkom zajednicom Kvarnera, Turističkom zajednicom Grada Opatije te najbrže rastućom hrvatskom franšizom SURF ‘N’ FRIES, prisutnom i na međunarodnom tržištu.

Naša je želja da se uspješne hrvatske i međunarodne franšizne tvrtke te ponuđači financijskih i konzultantskih usluga, tijekom ovog dvodnevnog sajma predstave potencijalnim franšizerima i poduzetnicima. Na taj način poduzetnicima će se pružiti prilika da na jednom mjestu dobiju cjeloviti paket usluga, savjeta i informacija potrebnih za pokretanje poslovanja.

Iako je franšizno poslovanje godinama prisutno na hrvatskom tržištu, nije dovoljno prepoznato niti je adekvatno promovirano, čime nam se otvara jedinstvena prilika za organizacijom upravo takvog događanja u našoj županiji.

Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC (Franchising Exhibition Croatia) prvi je specijalizirani sajam u Primorsko-goranskoj županiji, s ciljem da postane tradicionalan.
Svi oni koji razmatraju mogućnost ulaganja u franšizno poslovanje, te svi koji razmišljaju o poduzetništvu a nemaju vlastitu poslovnu ideju, dobrodošli su!


 
(I:fec.hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se