Riječki karneval osvojio nagradu Simply the best

ČLANCI
20.11.2018. 8:52:57

Riječki karneval osvojio nagradu Simply the best
Riječki karneval kao najveći TOP događaj hrvatskog turizma u vrijeme predsezone je u kategoriji Manifestacije – Tematska događanja višednevnog trajanja osvojio nagradu za izvrsnost, kreativnost i inventivnost sadržaja, koji na podlozi tradicije i običaja lokalne zajednice, kroz različite programe oblikuju jedinstvenu nacionalnu manifestaciju koja značajno obogaćuje hrvatsku turističku ponudu, posebno izvan glavne sezone.

U sklopu 20. poslovno turističke burze PUT u hotelu Turist u Varaždinu, 15. studenog 2018. godine na prigodnoj svečanosti dodijeljene su nagrade Simply the best.

Ovu tradicionalnu godišnju nagradu za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije, tradicionalno već 10-tu godinu za redom dodjeljuje UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.
 
Nagrade su dodijeljene u pet kategorija: ugostiteljstvo, manifestacije, putnička agencija, novi projekt u turizmu realiziran u razdoblju od 8/2017 – 8/2018 i osoba za doprinos razvoju turističke ponude područja – lokalne zajednice.

Na temelju kandidatura koje je Turistička zajednica grada Rijeke dostavila dodijeljene su ukupno tri nagrade u tri različite kategorije:

Riječki karneval je u kategoriji Manifestacije – Tematska događanja višednevnog trajanja, osvojio nagradu za izvrsnost, kreativnost i inventivnost sadržaja, koji na podlozi tradicije i običaja lokalne zajednice, kroz različite programe oblikuju jedinstvenu nacionalnu manifestaciju koja značajno obogaćuje hrvatsku turističku ponudu, posebno izvan glavne sezone.
 

Putnička agencija Travelana osvojila je nagradu u kategoriji Putnička agencija – Suradnja s lokalnom zajednicom na razvoju turističke ponude, za ostvarenu suradnju s lokalnom turističkom zajednicom na razvoju novih turističkih proizvoda koji su doprinijeli atraktivnosti destinacije i njenoj većoj turističkoj posjećenosti.

Botel Marina osvojio je nagradu u kategoriji Ugostiteljstvo – smještajni objekti s ponudom dodatnih sadržaja u destinaciji za inovativno uređenje, kvalitetu usluge te kreativan pristup oblikovanju i produkciji programa koji svojim sadržajima oplemenjuju turističku ponudu destinacije.
 
(l:rijeka.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se