Ri-instal iz Rijeke riješit će vas problema sa zaštopanim odvodom

PODUZETNIČKE PRIČE
24.10.2018. 9:19:20

Ri-instal iz Rijeke riješit će vas problema sa zaštopanim odvodom

Cijevi koje se protežu vašim zidovima i podovima, među najvažnijim su elementima vašeg doma. Upravo kroz ove cijevi, voda za kuhanje, čišćenje, tuširanje, pranje posuđa i pranje rublja dolazi do mjesta na kojem vam je potrebna. Kroz odvodne cijevi i kanalizacijske cijevi sve se otpadne vode ispiru iz vašeg doma na prikladan, higijenski način. Iz svih ovih razloga instalacijske je cijevi nužno održavati u dobrom stanju i pravovremeno ih sanirati. 


Imate li problema s vodovodnim, plinskim ili toplinskim cijevima, sigurno ćete trebati vodoinstalatera. Posjetili smo tvrtku Ri-instal s Viškova, kraj Rijeke, specijaliziranu za ugradnju, servis i održavanje instalacija vode, plina i grijanja i saznali koje vam usluge nude. 

 

Instalacija vodovodnih, plinskih i toplinskih cijevi

Prilikom gradnje ili adaptacije vašeg doma svakako treba voditi računa o ugradnji vodovodnih, plinskih i toplinskih cijevi. Instalacije se danas većinom ugrađuju ispod pločica zbog čega je nužno pravilno ih postaviti kako naknadno ne bi došlo do dodatnih troškova. Cijevi se moraju ugraditi profesionalno, pravilno i precizno jer će samo tako funkcionirati kako treba.  

Snimanje vodovodnih cijevi

Kad pukne vodovodna cijev u vašem domu, više ne morate kopati po dvorištu, rušiti zidove i instalacije u potrazi za oštećenjem. Tvrtka Ri-instal za pronalazak oštećenja koristi kamere. Snima se unutrašnjost cijevi, automatski se mjeri dubina odnosno dužina na kojoj je pronađen problem ili uočeno oštećenje  bez nepotrebnih intervencija u zidu ili podu. Osim toga Ri-instal posjeduje i vrhunsku opremu za lociranje trase podzemnih instalacija što vam omogućuje da izbjegnete nepotrebna oštećenja istih prilikom radova.  
 

Odštopavanje odvoda

Primijetili ste da vaši odvodi nisu sasvim protočni, a voda iz vašeg sudopera, umivaonika ili kade otječe sporo? Nemojte koristiti jake kemikalije koje osim što nisu baš jeftine, mogu i našteti vodovodnim cijevima, a o okolišu da i ne govorimo. Odštopavanje odvoda prepustite stručnjacima. Djelatnici Ri-instala koriste profesionalnu opremu kojom će pregledati vaše cijevi i odštopati ih na učinkovit i siguran način. Ova se riječka tvrtka bavi odštopavanjem kućnih odvoda što uključuje WC-e, pisoare, bidee, umivaonike, kade i tuš kade, sudopere i sifone, itd..., glavne vertikalne i horizontalne cijevi unutar objekta, oborinske, fekalne cijevi i šahtove te javne gradske kanalizacije. 
 

Adaptacija kupaonice

Adaptacija vaše kupaonice može biti idealna prilika za obnovu odvodnih i dovodnih cijevi jer će se tijekom radova vjerojatno skidati zidne i podne obloge. Brojne su koristi koje možete imati zamijenite li cijevi pravovremeno. Nerijetko se tijekom adaptacije naiđe na zahrđale cijevi. Zamijenite li stare cijevi novima spriječit ćete curenje vode i štetu koja od toga može nastati. Hrđa na cijevima može obojiti vodu u narančasto, a vas izložiti česticama hrđe. Ponekad curenje vode iz cijevi može proći nezapaženo i nanijeti štetu kući. Osim toga, na unutarnjoj strani zida mogu nastati plijesan i bakterije koje nećete moći uočiti no one svejedno mogu imati negativan utjecaj na kvalitetu zraka, a samim time i vaše zdravlje. Sanacija starih cijevi ili ugradnja novih tijekom adaptacije vaše kupaonice može vam osigurati svježu vodu, sigurno okruženje, a ujedno i uštedu na naknadnim popravcima.

 

Nalazite li se na Viškovu ili u Rijeci i okolici za sve potrebe sanacije, ugradnje i instalacije kompletnih sustava vodoinstalacije, odvodnje, plinske i toplinske instalacije možete obratiti Ri-instalu, čije će osoblje brzo i kvalitetno riješiti hitne intervencije, instalirati vodovodne cijevi, ugraditi centralno grijanje ili adaptirati vašu kupaonicu. Više o njihovim uslugama saznajte na stranicama portala eKvarner.info ili im pošaljite upit.

 

(I:eKvarner.info)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se