Regional Advent Special 2017

NAKON POSLA
14.12.2017. 8:32:24

Regional Advent Special 2017
U Rijeci će se u petak dana 15. prosinca u dvorani Filodrammatica u Rijeci s početkom u 20 sati, uz potporu Grada Rijeke i PGŽ, održati koncert „Regional Advent Special 2017".

Na koncertu world&jazzie glazbe će nastupiti Goran Tomić Trio, Dražen Franolić & Kamenko Ćulap (perkusije) i Zoran Majstorović Loose Trio.

Goran Tomić Trio nastupa u sastavu: Goran Tomić (flamenco gitara), Sebastian Demark (kontrabas), Luka Čargonja (perkusije), a u Zoran Majstorović Loose Trio osim Majstorovića (el.gitara, oud) sviraju Bojan Skočilić (kontrabas) i Andro Manzoni (bubanj).

Ovaj koncert festivalskog tipa je svojevrsni nastavak ljetnog glazbenog festivala „Regional 2017" koji se je tijekom prošlog srpnja i kolovoza s ciklusom od 10 koncerata uspješno realizirao u kulturnim prostorima Novog Vinodolskog, Crikvenice, Raba, Dobrinja i Šila.

Dan prije, u četvrtak 14. prosinca Dražen Franolić i Zoran Majstorović će u sklopu adventskih događanja u Opatiji održati zajednički koncert u prostoru Umjetničkog paviljona „Juraj Šporer" s početkom u 19 sati.

Oba koncerta su jedinstvena po tome jer se radi o prvoj umjetničkoj suradnji Franolića i Majstorovića, kao dvojice najistaknutijih hrvatskih oudista.

Medijski pokrovitelji su Radio Rijeka, Radio OK, Rijeka danas i Konzum, a ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti preko sustava MOJE KARTE, kao i na prodajnim mjestima "Dallas Music Shop”, Caffe bar "Nad urom”, Foto revija, New Sound - Matulji i KD Kostrena. Koncert se realizira u produkciji „B.J.Promotions".
 
(I:rijekadanas.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se