Razvijte vještine strateškog vođenja poduzeća

BIZZDOGAĐANJA
24.8.2017. 8:42:12

Razvijte vještine strateškog vođenja poduzeća
Jeste li i Vi jedan od direktora ili vlasnika firme koji svakodnevno troši svoje vrijeme na operativu, gašenje požara, iscrpljujuće sastanke? Morate ostvariti planirane ciljeve, a vremena je uvijek premalo.
Kako uspješno voditi ljude i motivirati ih da daju sve od sebe? Kako biti inspirativan vođa koji potiče promjene na bolje?
Činjenica je da današnji direktori/vlasnici firmi premalo vremena posvećuju strateškim ciljevima, inspiriranju i motiviranju zaposlenika. Na seminaru ćete naučiti staviti fokus na bitno, učinkovito voditi svoju tvrtku te uključiti svoje ljude u ostvarenje Vaših strateških ciljeva. Postanite strateški i inspirativni vođa kojeg Vaša firma treba kako bi ostvarila snažan rast. Značajno povećajte tržišnu poziciju svoje firme.

Radionica za direktore i vlasnike malih i srednjih poduzeća na kojoj ćemo naučiti:
  • Postaviti jasne i ostvarive ciljeve
  • Racionalno upravljati vremenom
  • Staviti fokus na bitno
  • Motivirati i inspirirati zaposlenike
  • Uključiti zaposlenike u ostvarenje vašeg cilja
  • Povećati tržišnu poziciju svojeg poduzeća
  • Kome je seminar namijenjen? Radionica je namijenjena direktorima i vlasnicima malih i srednjih poduzeća, osobama u tvrtkama koje svakodnevno moraju odnositi odluke i razvijati se kao vođe u svom poslu.
Datum održavanja: 12.09.2017. s početkom od 9 do 16 sati.

Mjesto održavanja: Oreškovićeva 6h/1, Zagreb (dvorana Večernji list - Poslovni dnevnik)

Redovna cijena kotizacije iznosi 1.450 kn + PDV.  
Cijena kotizacije za rane prijave i uplate do 29. kolovoza 2017. iznosi 1.000 kn + PDV.  

U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru, ručak u restoranu i potvrda o sudjelovanju.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, ispunite online formu najkasnije do 11. rujna 2017. Po zaprimljenoj prijavi poslat će vam se predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.
 
(I:poslovni.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se