Razvijte svoju ideju u Startup inkubatoru

NOVOSTI
28.11.2017. 9:27:43

Razvijte svoju ideju u Startup inkubatoru
Startup inkubator objavljuje poziv za ulazak u Startup inkubator devete generacije.

Poziv je otvoren u razdoblju od 22. studenog 2017. do 22. prosinca 2017. godine.
Nova generacija počinje s radom 10. siječnja 2018. godine.

Tko se može prijaviti?

Studenti, mlade osobe ili timovi do 29 godina starosti
 
Što Startup inkubator omogućuje?
  • besplatan radni prostor 6 mjeseci, internet pristup, podrška stručnih mentora
  • tehnička pomoć u izradi skraćenog poslovnog plana pomoć pri izradi prototipa proizvoda kontakt s potencijalnim investitorima
Što se želi postići?
  • razvijati poduzetničku kulturu mladih
  • podići radne kompetencije mladih
  • stvoriti poticajno okruženje za zapošljavanje mladih
Što je sve mladima osigurano u Startupu?

U Startup-u je osigurana besplatna mentorska i savjetodavnu pomoć pri realizaciji vlastite ideje od strane mentora odnosno putem osobnih kontakata sa stručnjacima iz svijeta poduzetništva ili sveučilišne zajednice. Kroz  razdoblje od 6 mjeseci pruža se potpora fizičkim osobama u osmišljavanju i postavljanju poslovnih modela kojima se nude inovativni načini rješavanja problema, boljih ili povoljnijih od konkurencije.
 
Polaznici imaju priliku sagledati elemente održivosti ideje i steći poduzetnička znanja, kako bi na najmanju mjeru smanjili rizike svog pothvata. U suradnji s Riječkom razvojnom agencijom Porin d.o.o., polaznici imaju priliku u razraditi skraćeni poslovni plan, a projektima s inovativnim rješenjem proizvoda i komercijalnim potencijalom, pruža se i pomoć u izradi prototipa.

Što se u Startupu podržava?

Startup inkubator podržava skalabilne, ali i projekte (lokalnog) samozapošljavanja. Do sad su u Startup-u timovi razvijali ideje iz područja računalnih aplikacija, industrijskog i modnog dizajna, tehničkih i tehnoloških područja, edukacijskih modela poslovanja, proizvodnje i prodaje dijelova za autoindustriju, biotehnologije, sporta, kulture, zabavne industrije, društvenog poduzetništva i si.

Kako se prijaviti?

Za sudjelovanje na radionici potrebno je prijaviti se na e-mail: startup@rijeka.hr  do 15. prosinca 2017. godine.

U cilju približavanja modela rada timova u Startup inkubatoru, bit će održane radionice na riječkim fakultetima, Visokoj poslovnoj školi PAR, Centru tehničke kulture u Rijeci i Hrvatskom zavodu za zapošljavanje.

Ukoliko trebate pomoć oko provjere ideja i prijave, dođite u ponedjeljak, 18. prosinca 2017. godine u Startup inkubator, s početkom u 15 sati, na radionicu "Kako do ideje i prijave za Startup?”

Više o Javnom pozivu i radionicama na web stranici Startup Rijeka ili na Facebook stranici Startup-a.
 
(I:rijeka.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se