Prijavite se za okrugli stol: Trendovi digitalne transformacije u poljoprivredi: usporedba svjetskog i domaćeg stanja

BIZZDOGAĐANJA
3.6.2019. 9:08:06

Prijavite se za okrugli stol: Trendovi digitalne transformacije u poljoprivredi: usporedba svjetskog i domaćeg stanja
Odbor za suradnju s gospodarstvom i regionalni razvoj Akademije tehničkih znanosti Hrvatske, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Inovacijskim centrom Nikola Tesla, organizira okrugli stol Digitalna transformacija u poljoprivredno-prehrambenom sektoru – trendovi razvoja u svijetu i stanje u Hrvatskoj. Događanje će se održati na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva na adresi Unska 3 u utorak, 11. lipnja, od 14 sati do 16 sati i 30 minuta.

Sudionici će imati priliku saznati detalje o naprednim tehnikama u znanstvenim istraživanjima kao temelju primjene, kao i o umreženim senzorskim sustavima, u preciznoj poljoprivredi. Okrugli stol posvetit će pozornost i potpomaganju poljoprivrede robotskim sustavima te ulozi digitalnih inovacijskih središta u transformaciji poljoprivrednog sektora.

Jedna od tema – poljoprivreda u Fortenova grupi – poslužit će kao primjer prakse.

Predavači će biti stručnjaci s relevantnih fakulteta i iz industrije – Davor Romić s Agronomskoga fakulteta, Vedran Bilas i Matko Orsag s FER-a, zatim Vlado Čondić Galiničić i Mate Krpan – Fortenova Grupa, Mate Knezović – Agrivi d.o.o. te Davorka Moslavec Forjan i Mirjana Dozan – Inovacijski centar Nikola Tesla.
 
Na poveznici možete pronaći životopise i sažeti prikaz rada svih predavača.

Ulaz je besplatan uz prijavu online obrascem.
 
Rok za prijavu je do 10. lipnja.
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se