Prijavite se na Startup Camp Rijeka 2017

NOVOSTI
18.5.2017. 8:54:14

Prijavite se na Startup Camp Rijeka 2017
Startup Camp Rijeka će se održati u prostorima STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci od 13. do 17. rujna 2017. godine. Start up Camp realiziran je u suradnji s U.S. Embassy Zagreb.

Startup Camp Rijeka pokrenut je s ciljem podupiranja razvoja startup scene i pomoći mladima da vlastite ideje razviju u održive poslovne poduhvate. Odabrani kandidati u dobi između 18 i 35 godina radit će s mentorima iz SAD-a i Hrvatske, mahom uspješnim poduzetnicima i investitorima.

Najbolji timovi će imati priliku osvojiti:
  • Apple iPad Pro za prvo, Apple iPad 5 za drugo i Samsung Galaxy Tab A za treće mjesto
  • Automatski ulazak u drugi krug selekcija za ABC accelerator u Ljubljani
Sudjelovanje za sve sudionike je besplatno i uključuje smještaj i prehranu. Prijaviti se možete na od 18. svibnja do 18. lipnja 2017. na službenoj stranici Startup Camp Rijeka.

"Ovo je šesta godina održavanja Startup Campa Rijeka. Projekti koji su se do sada prijavili na kamp prikupili su preko 2 milijuna dolara investicija. Ove godine očekujemo još bolje rezultate", kaže voditeljica programa, Jana Blažević Marčelja iz STEP RI.
 
(I:rijeka.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se