Prijavite se na seminar "Poduzetnik početnik"

NOVOSTI
20.10.2015.

Prijavite se na seminar  Poduzetnik početnik
Znamo li sve što je potrebno za pokretanje poduzetničkog pothvata i razumijemo li poduzetničku okolinu?  Je li potrebno imati znanje, hrabrost, strast ili nešto drugo?

Sudionici seminara naučit će sustavno razmišljati o svojem poslovanju te tražiti odgovor s predavačem o potrebnim koracima u poslovanju radi stvaranja konkurentske prednosti na tržištu.

Cilj seminara je pružiti polaznicima uvid u različite aspekte poduzetništva. Raspravljat će se o različitim aspektima poduzetništva, o zakonodavnom okviru i o osnovnim elementima financijskog poslovanja poduzetnika.

Seminar je namijenjen onima koji namjeravaju započeti vlastito poslovanje ili su tek započeli s poslovanjem i traže informacije koje će im pomoći da bolje razumiju poduzetničko okruženje i ono što ih očekuje.

Sadržaj
Razlozi pokretanja poduzetničkog pothvata
Zakonodavni okvir i postupak registracije (obrt/j.d.o.o./d.o.o./zadruga/OPG)
Odabir imena tvrtke i vizualni identitet
Osnovni elementi financijskog poslovanja poduzetnika
Formiranje cijena
Računovodstvo i financije
Financijske i nefinancijske potpore

Predavač
Jana Blažević Marčelja, mag. oec., poslovna je savjetnica i predavačica te certificirani Pricing Professional pri Professional Pricing Society – vodećoj svjetskoj udruzi posvećenoj strateškom pristupu određivanju cijena. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te se stručno usavršavala u Beču, nakon čega je vodila niz nacionalnih i međunarodnih razvojnih projekata. Ima dugogodišnje iskustvo na području edukacije, razvoja novih proizvoda i tehnoloških rješenja te unapređenja poslovnih procesa. Posljednjih nekoliko godina kreirala je i održala niz seminara o određivanju cijena. Zamjenica je direktora i voditeljica edukacijskog centra Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.
 
Prijavite se na edukaciju Poduzetnik početnik – prijave su otvorene

Datum i vrijeme održavanja: 29.10.2015. godine u 9,30h
Mjesto održavanja: Step Ri Znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu
Trajanje: od 9,30 do 15,30h
Prijave: prijave su otvorene do 28.10. u 12h

Kotizacija: NE PLAĆA SE (seminari su plaćeni od strane Ministarstva poduzetništva i obrta)

NAPOMENA:
Prilikom zaprimanja prijava voditi će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.
 
(I:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se