Prijavite se na PAR Poduzetnički kamp

NOVOSTI
7.8.2017. 8:49:21

Prijavite se na PAR Poduzetnički kamp
Visoka poslovna škola PAR u suradnji s gradom Rijekom i Silos Group organizira PAR poduzetnički kamp od 28. do 31. kolovoza. Program će se održavati u Visokoj poslovnoj školi PAR, u centru Rijeke, a završna manifestacija bit će na Trsatskoj gradini 31. kolovoza.

Glavna tema ovogodišnjeg poduzetničkog kampa je Design Thinking - multidisciplinarna metoda pronalaženja inovativnih rješenja, s ciljem razvijanja postojećih ideja, razvijanja novih proizvoda i usluga, kreiranja novih poslovnih modela, pronalazak potrebe na tržištu, izgradnje prototipa i testiranja na kupcima.

Cilj ovog poduzetničkog kampa je omogućiti polaznicima da svoje ideje pretvore u konkretne projekte. 
 
Svaki tim imat će priliku pohađati praktične radionice i raditi s vrhunskim stručnjacima. Bit će predstavljene 4 ideje prema kojima će se sudionici rasporediti u timove te zajedničkim snagama oblikovati rješenja. Svoje projekte sudionici izlažu pred stručnim žirijem i imaju priliku osvojiti titulu najboljeg rješenja.
 
U nastavku pogledajte program i raspored aktivnosti.

 
 
(I:eKvarner.info/kamp.par.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se