Prijavi se na BRIGHTS!

NOVOSTI
8.11.2017. 9:08:43

Prijavi se na BRIGHTS!
Europskim projektom BRIGHTS, koji se od početka 2017. istovremeno provodi u 4 europske zemlje (Belgija, Grčka, Italija i Hrvatska), educirat će se profesori i youth workeri, osobe koje rade s mladima od 13 do 19 godina u formalnom i neformalnom sustavu, o načinima primjene obrazovanja za globalno građanstvo u radu s mladima kroz tehnike digitalnog pripovijedanja koje su bliske mladima.
 
Prvi korak u dobivanju novih vještina kroz koje će mladima omogućiti stjecanje znanja potrebnih za suočavanje s globalnim izazovima suvremenog društva poput održivog razvoja, održivih životnih stilova, socijalnog uključivanja, kulturalne raznolikosti, rodne jednakosti, mira, ljudskih prava, aktivnog građanstva i demokracije je 1) prijava za sudjelovanje u online tečaju.
Online tečaj je formiran u 4 modula od kojih svaki traje po 5 sati (ukupno 20 sati) i sastavljen je od specifičnih nastavnih sadržaja (video zapisi, literatura za čitanje, PPT prezentacije i pitanja višestrukog odabira). Tečaju je moguće pristupiti od veljače do ožujka 2018. u vremenu koje odgovara polaznicima, osobama koje rade s mladima.
 
Po završetku sudjelovanja u online tečaju, dio polaznika imat će mogućnost nastaviti s edukacijom kroz 2) radionice licem-u-lice u trajanju od 10 sati kojom će kroz praktični pristup razviti vještine i kompetencije potrebne za bavljenje obrazovanjem za globalno građanstvo primjenom tehnika digitalnog pripovijedanja. Svim sudionicima u radionicama licem-u-lice pokriveni su troškovi prijevoza, smještaja i hrane.
 
Po završetku online i licem-u-lice radionica, osobe koje rade s mladima naučeno će primijeniti u praksi kroz 3) izradu digitalnih priča s mladima. Najbolja digitalna priča bit će odabrana na europskom natjecanju „Digitalne priče o obrazovanju za globalno građanstvo", a njeni autori nagrađeni putovanjem u Brisel.
 
Sudionicima u projektu dodijelit će se potvrde o sudjelovanju.
 
Ne propustite priliku za stjecanje novih znanja potrebnih za osnaživanje mladih za globalne izazove suvremenog društva i prijavite se za online tečaj.
 
(I:ctk-rijeka.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se